LUSH - Fresh Handmade Cosmetics

Hellurei! Pääsinpä nyt viimein kirjottamaan tämän viikon postauksia. Ollut hirveä kiire kun kouluki alko taas maanantaina, ollu hirveet asukriisit ja oon ollu tekemässä ties mitä. Mutta tänään rauhottu taas hetkeks. Joten ajattelin laittaa tällä viikolla teille vielä muutaman postauksen, joihin mulla on jo kuvat valmiina, ja jotka ei vielä liity ens viikon yllätykseen. ;)

Tää postaus käsittelee siis otiskosta päätellen Lushia. Jos ette tiedä mikä tää kauppa on, niin suosittelen käymään täällä. :) Oon ollu jo muutaman vuoden kunnon Lush-fani, ensin kuolasin niitten tuotteita tuolla niitten nettisivuilla ja sitten oon ravannu niitten liikkeissä mm. Tallinnassa muutamaan otteeseen ja Flown aikaan pääsin käymään myös tuolla Helsingin liikeessä. Noi tuotteet tuoksuu suurin osa ihan mahtavalle, ne tuntuu ihanalle ja niitten tekemisee on käytetty paljon luonnon omii tuotteita. JA ne on käsintehtyjä!!

Have you ever heard from Lush? If not, I recommend to check this! I'm a huge fan of that brand.


Lush on brändätty tosi hyvin ympäri maailmaa, Suomes ne on kyl aika pikkutekijä mikä on mun mielestä outoo, koska oon varma et sil ois täälläki tosi hyvät mahollisuudet menestyy. Palvelu on ollu molemmissa mun vierailemissa liikkeissä ihan erityisen hyvää, ja hinnatkaan ei nyt ihan pilviä hivele. Suosittelen oikeesti käymään noissa liikkeissä ees katselemassa tai tuoksuttelemassa! :) (En kuitenkaan suosittele herkän hajuaistin omaaville henkilöille, tuoksujen sekamelska voi niille olla hyvinkin voimakas. Mun kaverinkin piti jäädä oven ulkopuolelle oottamaan. Se ois muuten saanu varmaan päänsäryn.)


Tässä on mun uusin ostos, joka on siis sieltä Helsingin putiikista, jossa pyörittiin aika pitkään vaan ensin katselemassa ja tuoksuttelemassa. Godmother lähti mukaan sen makean ja suloisen tuoksun takia :)

My latest purchase is The Godmother soap. It has a sweet and vanilla kind of scent.


"Karamellintuoksuinen keijukaissaippua täynnä hyvän haltiakummin taikaa! The Godmother -saippua viekoittelee ihastuttavan vaniljaisella ja vadelmaisella, hurjan suositulla Snow Fairy -tuoksulla. Pinkki saippua on koristeltu säteilevällä kimallekeijukaisleimalla tuomaan rahtusen lisää kauneutta elämääsi"

"Bring sweet candy pizzazz to your soap dish. Godmother will charm and enchant your entire body with the famous Snow Fairy scent of bubble gum and candy floss."


Kui söpö toi keiju tos on! <3 Mun tokan saippuan ostin Tallinnasta kun käytiin siellä Toukokuussa meiän luokan kanssa. Siit paketista on kulunu kokonaa se nimi pois, mutku äsken selailin noita nettisivuja ni oon aika varma et se on tuo Sultana of soap.

My second soap from Lush was probably Sultana of soap. I'm not so sure about it, coz the name has disappeared from the wrapping paper. :D


"Pistä elämä hedelmäiseksi! Ravitsevia marjoja, elvyttävää frankinsensia ja ylellisen pehmeää pesuvaahtoa. Ihanan hedelmäinen vartalosaippua, jossa kuivattuja mustaherukoita, karpaloita ja ravitsevia aprikooseja"

"A creamy soap with citrus notes and topped with fruit. Revel in Sultana’s majesty, and have a wash with the royalty of soaps. It looks like a fancy Italian dessert; a giant nougat cake topped with succulent currants and apricots. Your skin will be delighted and you’ll be left softer and smelling like a fancy candy shop with a touch of fruity sweetness. If you weren’t invited to the wedding, at least you can brush shoulders with royalty in the shower."

Mutta mun kaikkein ensimmäisin Lush-saippua on tämä: You've been mangoed. Se on myös Tallinnan putiikista. Ja se on noista mun lemppari vieläkin. Ihana sitruksen tuoksu! :)

The first soap of mine from Lush was You've been mangoed. Gotta love it! :)Tää näyttääki ihan siltä että sitä on rakastettu. :D No onneks etin teille kuvan, josta näkee miltä se on joskus näyttänyt.


Tähän en löytäny suomenkielistä kuvausta, koska tätä ei ees Suomen Lushin sivuilta enää löydy. Liikkeessä sitä vielä kuitenkin oli, jos joku innostuu tän perusteella kokeilemaan. :) Jos siis enemmän haluutte tietää tosta saippuasta/kylpysulasta niin yrittäkää saada selko tuosta englanninkielisestä katkelmasta.

"You've Been Mangoed is a bright and breezy citrus perk-me-up bath melt, loaded with nutritious mango and avocado butters to condition and moisturize the skin. Perfect for early morning soaks in the tub, the scent will keep you in a good mood all day long. To start your day out right, get Mangoed."

Siinäpä ne, suosittelen oikeesti varsinkin kaikkia tuoksusaippuoista tykkääviä tutustumaan tuohon brändiin ja tuotteisiin. Takaan et tuutte tykkäämään! :) Ja ne jotka ootte jo kokeillu jotain Lushin tuotteita niin vinkatkaapa tännepäin teiän lempituotteita Lushilta. Saattaa olla et otan teiän neuvoista sitten vaarin ja kokeilen seuraavaks jotain niistä! :) 

Tell me what's your favourite Lush product! :)

Ei kommentteja

Iso kiitos kommentistasi! <3