Shop till you drop!

Heipäheii! Ajattelin näyttää teille vähän shoppinghaulia viime viikolta, sillä ostin monta kivaa juttua. Tajusin muuten noita kuvia jo signeeratessa, että mun ostos-postaukset on myös tänä kesänä jääneet tosi vähälle, vaikka oon ostanu vaikka mitä. Ehkä yritän toteutella niitä mun uuden haastiksen lomassa vielä tässä  loppukesästä (Jep, nimenomaan kesästä, ei alkusyksystä :D).

Ja asiaan: kävin shoppailemassa oikeastaan vaan sisustusjuttuja ja joitain kauneusjuttuja. Kodin Ykkösestä lähti mukaan nää:

Okay guys, here's a shoppinghaul for you. I just bought some decorations for my (future) home and some beauty stuff.


Toi sokeripurkki sopii hyvin mun mörkö-teepussilaatikon kaa. Ne on nii saman väriset. Ja toi taulu ehkä jollain tapaa sopii mulle :D Tykkään siis laulaa jos joku ei vielä tiennyt.

This sugar container fits with my old teebag container, so I bought it. And this plate, tablet whatever describes me quite well I think. :)


Sitten kävin Anttilassa pyörähtämässä, koska tiesin että siellä on kaikkea alennuksessa. Joten ei ihme että mukaan lähti tällänen arsenaali tavaraa.

Then I went to Anttila (it's like Target or something) and I bought some quite good stuff.


Uus hiusväri merkiltä, jota en ollu viel kokeillu. - New haircolor from new trademark.
 

Tättädä dää! Olay Total Effects normaalikoossa ja alennettu hinta :) -  I have been wanting this so long.


Ja Aneten meikkilaukkuun sujahti sitten ihka ensimmäinen CC-voide. Ja tykkään kyl tosi tosi paljon tästä, levittyy tosi hyvin, tuoksuu hyvälle eikä kuivata ihan hirveesti.

Yay, this is my first CC cream and I really really like it. It spreads out nicely, smells good and don't make my skin too dry.

Ja tää on mun uus rakkaus! Oon nähny ja kuullu Tangle Teezereistä kaikkialla jo varmaan vuoden ajan ja vihdoin sain hommattua itelleni tollasen. Ostin Compact stylerin missä on tavallaan korkki (:D) tolle harjaosalle ja se on sopivan pieni et se mahtuu myös laukkuun mukaan. Suosittelen todellakin! Varsinkin pitkähiuksisille ja niille kenen hiukset menee nopeesti ja pahasti takkuun. Tää auttaa! :)

And finally I got my own Tangle Teezer in black n' gold. It's so working for me. No tangles after this one!

Mitäs hyvii ostoksii te ootte tehny kesän aikana?
What is your best purchase of this summer?

Ei kommentteja

Iso kiitos kommentistasi! <3