Flow festivals - the festival area and some artistic crap from me

Hellurei! Taas ois Flow-kuvien aika. Olin ajatellut jakaa nää kaikki kuvat kolmeen eri postaukseen, mutta huomasin että nää sekalaiset kuvat ympäri ämpäri festareita veivät mun kamerasta niin paljon tilaa että taidan jakaa tämänkin osa-alueen kuvat vielä kahteen omaan. Ja tässä tulee siis näistä ensimmäinen. Kuvia on niin paljon, etten kehtaa paljoa tänne väliin höpistä. Antaa kuvien puhua puolestaan!

Hi! It's time for pictures from Flow. Not much talking from me, let the pics tell!Mulla oli mukana mun läpinäkyvä cluth, jossa siis perus puhelin ja lompakko, eshishit, carmex ja MSCHICin huulikiilto. Tuol alhaal pilkistää viel käsiohjelma ja kampakin siel on jossain. Ei siis mitään jännittävää! Kaikist paras oli näyttää laukkujen tarkastajalle tota, koska ei tarvinnu avata koko laukkua. :D Sen ilme kyl kerto sen, ettei se joko tykänny tai ymmärtäny koko laukun ideaa...

What's in my bag...? Basic stuff like phone, wallet, comb and then my lipbalm, lipgloss and my eshishs. In a pretty seethrough plastic clutch. Love it! <3
 
Räpsin aika paljon kuvia kaikista hauskoista maalauksista mitä siel oli! Niitä tässä seuraavaksi:

Then some pics from funny paintings at the area.Tää on mainostolppa, tiedän! Mut hauska :)Kivoja valoja....

Pretty lights...

Yellow area, tonne ei päästy :D


 Valokuvioita seinissä..

Patterns on the walls..


Puumaja (alla)

Treehouse (down)


 Tää ei enää liity muuten Flowhun, paitsi että sunnuntaina ennen lähtöä kotiin haluttiin käydä vielä etsimässä Frozen jogurt -paikka, ja sellanen löytyikin: Jogo. Halusin vaan laittaa kuvan näistä meiän annoksista, koska mun mielestä se näyttää niin huvittavalta. :) Arvatkaa kumpi on mun?

 On a Sunday we went to the Jogo, frozen yogurt place, and ate these. I think this pic looks kinda funny! :) Can you guess which of them is mine?


 Ihanan lämmintä oli muuten vielä tänään. Otin kaiken irti viimesistä auringonsäteistä ja luin samalla uutta cosmoa. Kuinkas moni muuten muisti osallistua Cosmon arvontaan?

2 kommenttia

  1. ootte varmast taktikoinu sillee et sami pitää siun kuppii ja sie sen. eli vaapukka-annos on siun!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Väärin, tajusin vast jälkeenpäin et käsistähän sen näkee, mut näköjää onnistuin huijaamaan silti! :D

      Poista

Iso kiitos kommentistasi! <3