Here again - What I wore on Flow festivals day #1

Noniin, viime viikko meni taas niin hujauksessa ohi etten kerenny edes 'blogia' sanoa. Enkä voi uskoa että enää tää viikko lomaa. Flowstakin on ehtinyt kulua jo yli viikko ja kuvaakaan en oo saanu tänne. Mut niitä oliki niin paljon että taidan laittaa niitä tänne vähän eri postauksissa. Ja tässäpä ensimmäinen: vähän asukuvaa ekalta päivältä, joka meillä oli perjantai! :) Joku saattaa huomata tutun yhdistelmän tässä!Ilmeet on hyvin kaukana täydellisestä, aurinko näyttää paistavan silmään ja pahasti. Mutta eihän tässä naamaa kuvaillakaan vaan asua :D Kuvat otettu Kalliossa.

Paita Shirt / BikBok
Legginsit Leggings / H&M
Kengät ja laukku Shoes and bag / Fanny Lyckman for Estradeur
Korut ja kello Jewelry and watch / H&M, Nly Trend ja o.n.e


Ja sitten jotain uutta tähän blogiin. Nimittäin rupean tiivistämään oleellisimmat asiat postauksista myös englanniksi ja lisäämään ympäri ämpäri näitä postauksia. Näin ulkomaalaisetkin lukijat pääsevät vähän enemmän kärryille siitä mitä täällä tapahtuu.

So hello, for the first time, my foreign readers! From this day on I'm going to translate the main points from my texts to english also. So you can catch up what's happening here. :)Siinä vielä hienot tuulen tuivertamat hiukset! Lauantailta ei oikein otettu kunnon asukuvaa, koska se ei ollu kovin kummonen. Mut ehkä se tulee vilahtaa jossai tulevissa kuvissa. Nyt kuitenkin painun lukemaan hyvää kirjaa tonne vällyjen väliin. Hyvää yötä!

Okay, so this was my outfit on Flow festivals at day one, in Helsinki few weeks ago. Some of you may have seen this outfit in one of my previous posts. Did you guys went to the Flow?
Now going to get some sleep! Sleep tight!


Ei kommentteja

Iso kiitos kommentistasi! <3