Bloopers

Päätämme radiohiljaisuuden! Viime viikko meni sairastellessa, joten postaustahti meni sekaisin, ja tällä viikolla oonkin saanut keskityttyä itse olennaiseen - eli oppariin. Koska mun pitäis vähän enemmän panostaa tohon kouluun tällä hetkellä, mutta en haluu jättää tätäkään paikkaa hiljaiseksi, niin aattelin tehä teille nopeesti tällaisen pikapostauksen. 

Kuvattiin siskon kanssa kesällä postaussarja festariasuista ja tuli muutama kuvaussessio pidettyä. Ja koska jokainen kuva ei aina voi onnistua, niin kokosin teille tähän pilalle menneitä otoksia kesän kuvauksista. Näitä on varmasti hauska selata. Suurin osa on ihan omaa pelleilyä, mutta joukkoon mahtuu myös muutama otos, jotka pilasi tuuli tai kiinni menneet silmät. Joidenkin kuvien kohdalla mietin kyllä, että kehtaanko julkaista. Mutta koska elämä ei aina ole ruusuilla tanssimista ja kaikkeen kuuluu tietynlainen pieni rosous, niin päätin rohkeasti julkaista ne (huomenna hävettää). Ihan kaikkia pilalle menneitä en edes jaksa tähän lisätä. Jotkut on yksinkertaisesti kauheita (sais laittaa suoraan roskakoriin) ja jotkut vaan heilahtaneita tai muuten omaan silmään huonoja. 

ENJOY! :D
Ah, oon niin valokuvauksellinen. :'D Huomaa, että nuo Jurassic-asun kuvaukset meni eniten päin pyllyä, kun blooperseja tuli noin paljon. Toisaalta ne kuvaukset oli omasta mielestänikin ärsyttävimmät, en ollu asuun enää tyytyväinen kuvaushetkellä joten miksei pistäisi ranttaliksi. Varmasti vaikuttaa myös se, että kuvaajana oli pikkusisko. Sen edessä voi hölmöillä oikein olan takaa.

Tähän loppuun vielä pieni kisa, kuka arvaa missä paikoissa nää kuvat on otettu. :D Jos ei tiedä varsinaisesti kyseistä paikkaa, niin voi veikata yleisellä tasolla. 

8 kommenttia

 1. Oivoi muako syytät epäonnistuneista kuvistas:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, no en! Oon vaa nii hiton kuvauksellinen... :DD

   Poista
 2. Hahaha, tälläset on aina kivan hauskoja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, kiva että tykkäsit! :) Tähän oli hauska valita myös kuvia :D

   Poista
 3. Haha mahtavia kuvia :D Tälläiset postaukset saa hyvälle tuulelle!

  http://viiviviljaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, hyvä et pystyin piristää sun päivää :D

   Poista
 4. haha vähänkö hauska tää postaus :D! Tälläsiäkin on aina välillä kiva lukea ^^

  VastaaPoista

Iso kiitos kommentistasi! <3