Musiikki

Oon tässä jo jonkun aikaa miettinyt, että voisin tehdä tällasen musiikkipostauksen. Kerron teille vähän mun omasta musamausta ja mitä oon kuunnellu eniten tänä kesänä sekä linkkaan teille muutaman tämän hetken suosikkibiisini.


Mä ainakin pidän mun musiikkimakua aika laajana - ette tuu olemaa samaa mieltä jos katotte vaan et mitä biisejä nää kuvat sisältää. :D Mutta siis, kuuntelen kaikista eniten varmasti radiohittejä. Just sitä "radiopaskaa", mistä varmaan joku saattaisi tulla tähän postaukseen avautumaan. Sitä samaa massapaskaa, mitä kaikki kuuntelee. Mulle on aivan sama mitä mieltä muut on radiossa soitettavista biiseistä, mä tykkään niistä (ainakin osasta). Ja voin ylpeenä myöntää, että Antti Tuiskun Keinutaan on hyvä ja että mulla on Cheekin jäähallikiertueelle liput. Haters gonna hate!


No niin back to the point. Mulla on myös paljon sellasia aikakausia, et tykkään kuunnella vaan jotain tiettyä genreä. Tai päiviä jolloin kolahtaa vaan rock. Tai vaan itkuballadit. Tai pelkästään espanjankielinen musa. Esimerkiks keväällä kuuntelin paljon indierockia, nyt kesällä kovassa soitossa oli suomiräppi ja eritoten nää biisit mitä näätte näissä kuvissa. Oli kiva mennä Amarilloon (ehkä vähän liiankin monta kertaa), kun siellä soitettiin just niitä biisejä, joiden tahtiin oon bailannu etkoilla tai himassa just ennen nukkumaanmenoa. Pari vuotta sitten kova juttu oli jenkkiräppi, siitä pari vuotta aikasemmin AC/DC ja vastaavat. Mun musamaku muuttuu paljon elämäntilanteen ja fiiliksen mukaan. Ja oikeestaan se on aika hauskaa! :)


Ehkä kovimmat biisit koko tän kesän aikana oli Madafakin darra, Pämppää, Vauvoja, Tarkenee ja Keinutaan. Varmaan nuo siks, et suomenkielisist sanoist on helpompi saada selvää ja tykkään siitä kun voi laulaa biisien tahdissa. Kaikissa oli myös mun mielestä kovat melodiat. Tän hetken lemppareista voisin laittaa linkit tohon alas. Kaikki on kyllä sitä radiopaskaa, et etteköhä oo kuullu jo nää! :D

2 kommenttia

Iso kiitos kommentistasi! <3