Moroccan Oil -ilta

Oltiin tyttöjen kanssa viime keskiviikkona Parturi Kampaamo Net:ssä Moroccan Oil -illassa. Paikalla oli IdHairin kouluttaja (kuuma mies ;)), joka kertoi meille tuotteista. Sen lisäksi muutamat pääsivät kokeilemaan tuotteita käytännössä, tarjolla oli pientä purtavaa ja kotiinlähtiessä saimme vielä pienet yllätyspussit mukaamme. 

Moroccan Oil -sarja on lähtöisin Marokosta, se valmistetaan arganpuun öljystä. Tuotesarja on rantautunut Suomeen muutamia vuosia sitten, mutta ollut maailmalla kovin suosittu jo ennen sitä. Niillä hellitään hiusta sekä E-vitamiinilla että antioksidanteilla. HUOM! Tuotteissa on käytetty arganöljyn lisäksi kahta eri silikonia, joten täysin luonnonmukainen tuote tämä ei ole. Eli suomeksi sama, silikonit saavat hiuksen näyttämään paremmalta/ hoidetummalta, kun taas öljy hoitaa hiusta. Tuote huuhtoutuu pesussa pois, joten jatkuvalla käytöllä ylläpidetään hiusten hyvää ulkonäköä. Kerta silloin tällöin ei riitä. :D

(Ja kiitos, olen lukenut jutut myös Marokon paikallisista hedelmien kerääjistä sekä muista öljytuotannon haittapuolista! :) )Ellan ihanat popot <3Jonnalle tehtiin hoito, jossa käytettiin sarjan shampoota, hiusnaamiota ja hiusöljyä. Muotoiluvaiheessa lisättiin vielä Root Sprayta. Hiuksista tuli silkkisen pehmeät! :)
Mukaan saatiin kaikki pienet pullot tota kuuluisaa öljyä. Toinen on Light-versio, joka soveltuu vaaleille ja hennoille hiuksille. Se ei kellastuta vaaleita hiuksia eikä tee hennoista kutreista liian raskaita. Tuota "normi" öljyä voin ite käyttää esim. suihkun yhteydessä, niin senkään ei pitäisi kellastuttaa hiuksia. Noitten lisäks ostin itelleni tuota Smooth-hoitoainetta, joka vähän silottaa tätä mun takkutukkaa. Oon kyllä tykänny älyttömästi molemmista. Pitää tota öljyä ostaa jossain vaiheessa iso purkki, on nimittäin selkee ero markettiöljyihin verrattuna!

Kiitos ihanat mallini, Jonna & Ella! :)<3

2 kommenttia

  1. Maroccon oil on ihan parasta! :) Ite käytän sitä joka viikko :>

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo voin kompata! En ollu aikasemmin ees kokeillu tota, mut rakastuin nyt kyl tohon merkkiin! :) Pakko saada iso pullo sitä öljyä :D

      Poista

Iso kiitos kommentistasi! <3