Kuulumisia ja asukuvaa

Heippaheii! Pahoittelen ettei mua ole näkyny täällä taas vähään aikaan. Mun läppäri on edelleen hajalla enkä tykkää kirjottaa tällä puhelimella oikein postauksia.  Tää nyt oli ehkä kuitenkin hätätapaus, kun täällä ei mitään oo tapahtunu vähään aikaan ja ajattelin tulla ilmoittamaan että hengissä ollaan ja lopettamassa en ole. Toivotaan et kohta saisin sen läppärin kondikseen ja pääsisi taas kirjottelemaan teille. :)

Jottei tulis ihan kuivaa postausta niin aattelin laittaa tähä muutaman kuvan viime lauantailta kun kävin kotona pikkuveljen synttärikahveilla. Kuvat on ehkä vähän tummia mutta eiköhän niistä saa selvää. Mulla oli mun musta skater hame ja suht uusi sifonkinen collari mallinen paita päällä. Suht simppeli asu! Ja oon nyt hurahtanu taas kovasti kaikkiin hameisiin, kevät vissii tulossa :)

6 kommenttia

 1. Nice! Sinulla on erittäin mukava blogi hienoja kuvia.
  Valitettavasti en voi lukea sitä koska en voi kieli. hyvin pahoillani! Siksi minulla on käännetty
  katsoa myös blogiini?
  Greetz from Holland

  vanilles-x.blogspot.nl

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hi Danielle! I did at some point write posts also in English but I haven't done that for a while. Maybe I could start to write in English again so you and other non-finnish-speaking could read my blog. Thanks for your nice words, they made my day :)

   Poista
 2. Huippukiva paita, tykkään tosta printistä tosi paljon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja oon ihan samaa mieltä! Oli pakko ostaa heti ku näin ton :)

   Poista

Iso kiitos kommentistasi! <3