Finnkino Strand

Pääsin eilen ensimmäisten joukossa tutustumaan Lappeenrannan uuteen Finnkinoon, Finnkino Strandiin. Avajaisgaalassa katsottiin Napapiirin sankarit 2 ja leffan jälkeen tarjolla oli ruokaa, juomaa ja live-musiikkia. Leffa oli parempi kun edeltäjänsä, joten kannattaa ehdottomasti käydä katsomassa. :)


Finnkino Strand on nyt Suomen modernein elokuvateatteri. Uudessa elokuvateatterissa on 4 eri salia, uusinta tekniikkaa niin äänen kuin kuvanlaadunkin puolesta sekä mahtava sijainti Lappeenrannan uusimmassa kauppakeskuksessa, Iso-Kristiinassa. Se on ensimmäinen Finnkinon leffateatteri, jossa käytetään 4K-tekniikan projektoreita terävän kuvalaadun saavuttamiseksi. Sen lisäksi 7.1.-äänentoisto saa äänimaailman tuntumaan todellisemmalta. 1-salin valkokangas on lähes omakotitalon kokoinen, 100m2. Muut salit (ja kankaat) olivat vähän pienempiä.


Istuimet on porrastettu niin, että joka riviltä on esteetön näkymä kankaalle. Tuolit on ihan törkeän pehmeät ja jalkatilaa runsaammin kuin normaalisti. Mulla ei edes tullut niskat kipeiksi, vaikka istuttiin aika eessä ja yleensä mun niska ja selkä menee leffapenkeissä ihan jumiin. Tästä iso iso plussa!

Ihanat vessanovet <3


Finnkinon myymälästä saa popcornien lisäksi muitakin snackeja, slush-jäähilejuomia, jäätelöä ja irtokarkkeja. Irtokarkkivalikoima olikin melkein yhtä laaja kuin muissakin päivittäistavarakaupoissa, ellei laajempikin. Popcornit oli laitettu hauskasti kaappiin odottamaan ostaajaansa. Tykkäsin leffateatterista tosi paljon, kaikki elementit oli tosi toimivia ja tekee kyllä mieli mennä heti uudestaan leffaan. Tällä kertaa herkkumyymälän kautta! :D


Finnkinolla on ihan älyttömän hyvä palkinto tämän aamun ensimmäiselle jonottajalle, nimittäin vuoden leffaliput ilmaiseksi. Tämän lisäksi keskiviikkona saa tunnin välein vaihtuvin hinnoin leffalippuja. Halvalla lähtee, nimittäin aamuvirkut saavat leffalippunsa vain 1euron hintaan. Ootteko jo jonossa? :D

7 kommenttia

  1. Paljo oli irtokarkkien kilohinta? �� t. Sokerihiiri

    VastaaPoista
  2. hauska postaus! Pakko kyllä itekkin käydä katsomassa tuo napapiirin sankarit 2 :D!

    fashionsituation.blogspot.com

    VastaaPoista

Iso kiitos kommentistasi! <3