Kotkan meripäivät ja eshish

Huhtikuussa tilasin itelleni Briteistä eshishejä muutaman eri bloggaajan innoittamana. En oikein tiennyt mikä maku olisi paras, joten tilasin pakkauksen, jossa on viittä eri makua: omena, viinirypäle, mansikka, persikka ja mustikka. Nykyään eshishejä voi tilata myös suomalaisilta nettisivuilta ja linkin löydät tästä. Eli eshishit ovat elektronisia shishoja, jossa ei ole mitään haitallisia myrkkyjä (lause melkein suoraan tuolta Vapeluxin sivuilta, joten ette pääse väittämään vastaan :D).
Tuossa viimeisessä kuvassa S testaa mustikka-eshishiä Kotkan meripäivillä, josta päästäkin päivän varsinaiseen aiheeseen. Ajattelin vihdoin ja viimein laittaa kuvat meidän Kotkan reissulta, juuri ennen kuin seuraava festarireissu käynnistyy. Käytiin aivan ensin katsomassa meidän vanhaa taloa, jossa asuin ihan pienenä kun synnyin. Oli aika nostalginen fiilis! :)


JEI! Löydettiin tuo aika munkilla ja tosi nopeesti, onneks jostain päästäni kaivoin muistikuvia siitä mitä tossa talon lähettyvillä oli. Asuttiin siis tuossa ihan reunassa ja toisessa kerroksessa. Hassua kun tuntuu että tuolla näyttää vieläkin ihan samalta. No sitten ihan asiaan. Ei käyty katsomassa tuolla ketään esiintyjiä, käveltiin vaan siellä festarialueella ja koluttiin kojuja sekä ruokapaikkoja läpi. Ihan hauskaa oli ilman esiintyjiäkin :)

Siinä vähän asukuvaa, päätin sitten pistää päälle luonnonvalkoisen pitsitopin, ja sen alla oli mun uusi sininen bandeau, mustat perusshortsit, kukkapannan, selkään lähti uusi raidallinen reppu ja tossa viimesenä kuvaa vielä päivän armcandyistä. Vähän ehkä hippimäisyyttä havaittavissa, mut tykkäsin. Ja oli ihan mielettömän kuuma päivä, joten noi shortsit oli just ei melkeen tuonne tarkotetut. Koko asusta ei muistettu ottaa yhtään kuvaa :( Sitten alla puhelimella otettuja kuvia, S vähän harjoitteli kuvaamaan :D

Oho, ja koruista tullu näköjään hirveet heijastukset naamalle, f*ck!

Lopuks oikein edustava kuva! :D Meil taitaa olla S:n kanssa joku juttu noihin jäähilejuomiin. Tää oli nyt jo toinen kerta ku ostettiin sitä. JA ARVATKAA MITÄ!! Ostettiin se juoma tollasessa söpössä sydänastiassa, jossa oli kaks pilliä!! Saatiin siihen viel kaiken lisäks kahta eri makua kun ei osattu valita vaan yhtä: sinistä bubblegumia ja keltanen tais olla sitruunaa. Ja meiän mielest tuo sydänpullomikälie oli niin hieno varsinkin ku noi juomat sekottu silleen jännästi, ni räpsittiin siitä sitten oikein urakalla kuvia. :)


Siellä festarialueella oli kans Tivoli Seiterä, ja en muista millon viimeeksi olisin käynyt missään tivolissa tai huvipuistossa niin olihan sitä pakko käydä ainakin maailmanpyörä kokeilemassa. Ja olin kyllä niin paniikissa kun se nousi ylös että oksat pois. Huomaa kyllä että mitä vanhemmaksi tuun, ni sitä enemmän pelkään noissa laitteissa. Eikä se maailmanpyörä edes mennyt NIIIN korkeelle! Kunnon vellihousu olen..
 No onneks uskaltauduttiin kuitenkin ottaa muutama kuva siellä ylhäällä :)
Ja viel ennen ku lähettiin ajaa kotia kohti niin käytiin ostamassa British fudgeja. NAM! En ollu ikin ennen maistanu niitä, mut ai että miten hyvää oli. Ja se valinnan vaikeus! Päädyttiin siihen et molemmat saa valita kaks, koska muuten ois menny ihan liian vaikeeks! :D

Sellanen oli meidän Kotkan reissu ja tällä hetkellä ollaan tosiaan Helsingissä ja kohta suunnataan kohti Flowta. Siitä lisää myöhemmin! Hejdå!

Ei kommentteja

Iso kiitos kommentistasi! <3