Outfit of the day 07082013 - Red Rock'n Roll

Heipparallaa! Tässä tänään kun selailin muita blogeja niin huomasin yhden huomattavan epäkohdan omassani. Blogin nimihän on FASHIONette. Ja tänä kesänä olen kerennyt tehdä kaksi asupostausta. VAIN KAKSI! Viimeaikaiset postaukset ovat käsitelleet enemmänkin kauneusjuttuja tai mun muuta elämää. Ehkä tän blogin nimi on liian hämäävä, vai mitä mieltä ootte?? Sit nois kaikis lyhyissä blogin kuvauksissaki taidetaa mainita muotiblogi, vaik en nyt tiiä onks mun pukeutumisella mitää tekemistä muodin kanssa. Ehkä tää vois olla pukeutumisblogi. Näääh.. Mut ehkä tän blogin nimi kuvastaa kuitenkin sitä mistä oon kiinnostunut.


Tässä nyt kuitenkin pitkästä aikaa asukuvaa. Viime viikolla tuli päivä jolloin teki mieli yhistää toi mun suht uusi farkkuliivi pitkäst aikaa johonki. Varsinkin kun se sai vähän uutta ilmettä Glitterin tähtiniiteistä tossa vähän aikaa sitten. Niimpä koko asusta tuli tällä kertaa vähä rokimpi. Samoin toi Harlem paita on jo aika vanha ja oli kiva päästä käyttämään sitäkin taas.  Ja jotenkin sain tähänkin yhdistettyä nuo korkokenkämaiharit. Ne vaan sopii yhteen kaiken kanssa :)


Oon muuten muodin suhteen sellanen tapaus, et tykkään seurata vaatemerkkien uusia kuvastoja ja mallistoja, sekä selata erinäisiä muotilehtiä ja ottaa vaikutteita niistä. Mutta en missään nimessä ota jokaista vaatekappaletta tai tyyliä suoraan ostoslistalleni tai etsi päätä pahkaa kaupasta jotain mistä en oikeasti pidä. Tykkään yhdistellä uusia muoti-ilmiöitä sitten oman vaatekaappini sisältöön, ja tehdä siitä uudesta vaatekappaleesta osan sitä.  Ja joissain tapauksissa voi myös käydä niin etten tykkää jostain muoti-ilmiöstä ensin ollenkaan, mutta kun olen sitä tarpeeksi nähnyt ja tunnustellut sekä nähnyt miten sitä voi käyttää, niin on käynyt niin että olenkin rakastunut siihen vaatteeseen tai kuosiin täysin. Näin kävi muutamia vuosia (vai onkohan siitä jo 7) sitten esimerkiksi nahkatakkien kanssa! :D


Laatu ei oikein oo mistään parhaasta päästä, päästiin ottaa näitä kuvia niin myöhään. Se on muuten tosi ärsyttävää ja varmaa yks syy siihen miksei tääl oo nähty oikei niitä asukuvia, et niin harvoin saa jonkun ottamaan niitä kuvia sillon kun on hyvä asupäivä. Ja itestään kun on vaikee napsii kuvia!Farkkuliivi / H&M höystettynä Glitterin niiteillä
Paita / Gina Tricot
Farkkushortsit / Cubus
Kaulakoru ja arskat / H&M
Rannekorut / Nly Trend
Maiharit / Fanny Lyckman for Estradeur
Bandana / mistä lie ilmestynyt

Loppuun muutama tämmönen edustavampi kuva! Ja löysin ehkä parhaan kuvausrekvisiitan ikinä, Twister-jäätelö. Bloggaja voi sitten siinä kuvausten lomassa hieman herkutellakin. :D Twister oli sopivan retro näihin bileisiin. 

What do you think?

Ei kommentteja

Iso kiitos kommentistasi! <3