Uusia meikkejä ja blingiä

Heipäheii! Joku saattaa muistaakin kun huomasin niitä sanomalehtikynsiä tehdessä että sekä valkoinen että kirkas kynsilakkani vetivät viimeisiään. No tässä viikko pari sitten lähdin ostamaan itselleni uusia lakkoja ja muutamaa uuttaa meikkituotetta. Halusin nimittäin uuden vedenkestävän ripsarin sekä kajaalin. Ja tälläisiä sieltä tarttui mukaan.H&M:stä perus/halpa läpiväkyvä lakka.


Maybellinen Colorama lakka, sävy Marshmallow


Näyttää kynsissä tolta!


Rimmel Scandaleyes waterproof kajaali<3


Ja aika randomina vielä Maxfactorin 2000 Calorie waterproof volume -maskara.

Tosta kajaalista tykkään yli kaiken, koska se on niin kestävä. Huoletta voi mennä uimaan sitä silmissä, eikä leviä yhtään (ellet käy hieromaan silmiäsi). Toi kynsilakkakin on musta kiva, ei mikään perus valkonen lakka mikä mun piti ostaa. Se vaan näytti niin siistiltä että se oli pakko ostaa. Sit yllättäen eksyin H&M:ssä kattelee muutakin kun lakkoja, joten mukaan lähti kaks mustaa hametta ja vähän kultakoruja.

Hameiden kuvat otettu täältä ja täältä. Ja oikeanpuoleinen hame löytyy mun päältä täältä.


Ja sitten lemppariosioon tässä postauksessa: KULTAKORUJA!! <3 Tuo rannekoru oli hauska. Kaulakoru oli pakko ostaa koska oon hävittäny mun hopean tollasen, ja AH nuo sormukset. Ostin ne nyt S-koossa koska halusin et niitä voi käyttää tos sormen yläosassa (tai miten sen nyt ilmasis). Mut aattelin et ostan varmaa viel samanlaisen paketin M-koossa, koska noita paksumpia sormuksia en saa tungettuu tonne sormen juureen ( :D ). Miten niin mun lempikorumetalli on kulta??

Nyt meen valkkaa viikonlopuks vaatteita ja viel pitäis keretä kirjottaa viikonlopuks muutama postaus, koska oonki reissussa sitten koko loppuviikon. Siitä lisää luultavasti huomenissa! ;) Hejdå!

Ei kommentteja

Iso kiitos kommentistasi! <3