Uus tukka, uudet kujeet!

On tosi vaikeeta kun ei ole varma mikä se omin hiuksien väri oikein olisi. Oon vuosien varrella vaihtanu tukkani väriä ja tyyliä niin monesti, etten ole varma olenko mielelläni blondi, brunetti vai kenties punapää. Vähän ennen omia ylppäreitäni värjäsin pitkän blondi-brunetti-blondi kauden päätteksi hiukseni tummiksi ja sitä ne olivatkin melkein kaksi vuotta putkeen. Mikä on mun mittapuulla aika pitkä aika. Viime syksynä aloin kuitenkin kyllästyä tummaan väriin, kun tuntui että se aina näytti samalta, oli hiukset sitten lyhyet, pitkät, kiharat tai mitä vaan. Siispä rupesin pikkuhiljaa värjäämään hiustani latvoista vaaleammaksi, eli hain liukuväriä tai oikeastaan vaaleaa dippausta omiin tummiin hiuksiini.


 Tätä liukuväri-kauttakaan ei kestänyt kauaa sillä mielestäni liian monella alkoi olla samanlainen tyyli hiuksissaan, olihan tuo tyyli Hollywoodissa ollut kaikkien huulilla jo vuoden päivät. Siispä päätin että vaihdan dippien väriä. Olin nähnyt monella vaaleahiuksisella pinkit dippaukset hiuksissaan, ja mustakin ne oli aika siistit. Halusin silti jotain mitä muilla ei oisi, ja jostain löysinkin kuvan turkooseista dippauksista. No voinette arvata miltä hiukset seuraavaksi näyttivät.Nyt myöhemmin on harmittanut etten pitänyt näitä turkooseja hiuksia pidempään, olihan ne aika rajut. Ja kellään tutulla ei varmasti ollut samanlaisia. No tollasissa väreissä on kuitenkin aina se huono puoli, että se väri haalistuu pahasti aina pesussa. Värjäilin latvoja turkoosilla noin kuukauden päivät, mutta haalistuessaan ja purkin värin lähestyessä loppuaan, päätin että jätän tämän hiuskauden tähän. Myöhemmin ajateltuna ärsyttää että en pitänyt noita kauempaa enkä värjännyt latvoja vaikka liiloiksi (mikä oli vaihtoehto, jossei kampaajakaverini olisi löytänyt turkoosia sävyä). Sitten erään kerran juurikasvua värjätessä meni hermot ja vetäsin latvat samalla värillä kuin muutkin hiukset!


Ja oikeastaan koko kevään olin miettinyt punaisia hiuksia, mutten ollut kehdannut lähteä sille tielle, sillä tiesin että punainen väri on kaikista vaikein ehkä ylläpitää. Mutta kuinkas sitten kävikään...

Hupsista vaan! Tässä sitä ollaan. Punainen väri hiuksissa. Pitkästä aikaa: viimeeksi hiukseni ovat olleet kokonaan punaiset ala-asteen neljännellä. No tuossa alempana vielä kuvaa miten nää punertaa auringonvalossa, nää on nimittäin aika tummanpunaiset. Mut tykkään näistä tosi paljon!! <3


 Samalla siinä vähän asu kuvaa tiistailta kun kuvattiin vielä koko perhe ennen siskon muuttoa Jyväskylään. Detaljeja asusta voin kertoa vähän myöhemmin, nyt kiirehdin yövuoroon ja huomenna siskon kämpille käymään Jklään ja sieltä sitten sunnuntaiksi serkun rippijuhliin. Adios! :)

Ei kommentteja

Iso kiitos kommentistasi! <3