High heels

Viime viikolla luukusta kolahti tälläset ihanuudet. Oon pitkään ettiny jo nilkkaremmillisiä korkkareita ja nuo klikkasin tilautumaan Nellyltä. Nää on Nellyn omalta merkiltä Nly Shoes ja malli on Colopatiron, linkin kenkiin löydät tästä. Ei ehkä ihan sellaset mitä alunperin halusin mut nuo on sen verran ajattomat et menee varmast vielä monen vuoden päästäkin. Alunperin olin mieltynyt enemmän tälläisiin leveäremmisiin. (Toinen linkki Nellylle ja toinen Zaraan.)


Siinä samalla vähän asukuvaa; farkkupaitaa, pitsishortseja ja kultakoruja (tietenkin). On nää kengät kyl nii ihanat <3 Hyvä kävellä ku tuo remmi pitää ne hyvin jalassa ja lestikää ei oo mun jalalle liian kapee. Mitä se yleensä noissa Nellyn kengissä mulle on.


Oon kerenny näitä muutaman kerran pitää jalassa. Vähän käppäilin niiden kanssa tuossa meidän pihalla asukuvia ja perhepotrettia kuvatessa, ja viime sunnuntaina siellä rippijuhlissa. Yks huono puoli noissa Nly Shoesin korkkareissa on. Niistä aina irtoaa korkolaput!! Onneks niissä on aina vaihtolaput mukana, mutta ai että harmittaa ku korko murenee keskelle baarin tanssilattiaa tai jää kiinni kirkon pihan kivetysten väliin. Siinä sitten saa pihtien kanssa vetää sitä metalliosaa sieltä koron uumenista ja sen jälkeen vasaroida uutta lappua kiinni. Onneksi nuo vaihtolaput on tuntuneet olevan lujempaa tekoa kuin valmiiksi koroissa olevat, joten ei tarvitse sinne suutarille heti rynnätä.

Nyt pihalle mars, on niin nätti sää! :)

2 kommenttia

  1. Oooij, shoelover rrakastaa noita korkkareita. Niin sievät :)

    VastaaPoista

Iso kiitos kommentistasi! <3