Flow festivals - artists, bands, music !

Noniin, sitten on aika viimeiselle Flow-postaukselle. Ja tässä tulee ehkä se festarien tärkein osuus esille (tai mikä yleensä festareilla on se number one juttu, Flowssa ei välttämättä niinkään :D). Eli tähän laitan kuvia artisteista ja bändeistä joita kävin katsomassa, sekä linkkejä joihinkin näiden biiseihin niin saatte vähän esimakua siitä mitä minä kuulin. Lets start!

Autre Ne Veut

Näytteeksi teille Autre Ne Veutin Play by play.

Kendrick Lamar

 Kendrick Lamarilta Swimming Pools, joka on herran kappaleista ensimmäinen mitä oon ikinä kuullu.
Siinä teille keikasta vielä vähän kuvia.

Alicia Keys


Alicialta laitan näytteeksi Empire State of Mind, joka kuultiin kanssa livenä ihan keikan lopussa.
Moderat

 Tästä bändistä en tiennyt mitään ennen keikkaa, enkä tiedä nytkään. Siinä teille kuitenkin Bad Kingdom.

Sitten lauantain bändeihin!
Space Dimension Controller

Space Dimension Controllerilta laitan vaan tän yhden biisin tänne näytteeksi. Ensin käytiin kattoo sitä yhdellä lavalla ja sitten heti perään Boiler roomissa. Videota siitä Boiler roomin keikalta en löytänyt, mutta jos haluatte etsiä itse niin siitä van. Saatan näkyä aika edessä siellä :D

Samaa artistia Boiler roomissa
Ebo Taylor & the Odapajan

 Löysinkin Ebo Taylorista videon, joka onkin kuvattu juuri Flowssa. Me istuttiin tuolla takana, noitten rumpujen kohalla (jos tätä videoo katotaan).


Tältä keikka näytti takaapäin katsottuna.

Beach House

 Tän biisin laitoin teille vaan, koska se tuli hausta ensimmäisenä. En siis ees tiedä mitä saatte tota nappia painamalla kuunnella, mutta ehkä se kertoo kuitenkin teille jotain. :DDViikonlopun ehkä viihdyttävin kokoonpano on kuitenkin tässä. Se ei esiintynyt porttien sisällä vaan niiden ulkopuolella. Neljä ässää!


Tässä taas video, joka on kuvattu juuri siellä Sörnäisten rantatiellä missä mekin nää nähtiin molempina iltoina, kun tultiin pois tuolta alueelta. Ja tässä videossa meininki näyttää vielä aika kesyltä siihen lauantain meininkiin verrattuna, sillä jätkät nousi tuolta ylös soittamaan ja ihmiset vaan tanssi ja laulo siinä ympärillä. Ihan mahtava meininki! :)

Mutta näihin kuviin ja videoihin onkin sitten hyvä lopettaa nämä Flow-postaukset. Muutama idea mulla on tässä ens viikoksi, ja sen jälkeen lähteekin sellainen haaste käyntiin, jota oon jo pidemmän aikaa tässä suunnitellu. Mutta siihen palataan sitten about viikon päästä! ;) Hejdå!

2 kommenttia

  1. Oletpa saanut artisteista paljon hyviä kuvia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :) Onneks löysin oikeen asetuksenki kesken Kendrickin keikan ni saatii vähän tarkemmat kuvat tänne bloginki puolelle :)

      Poista

Iso kiitos kommentistasi! <3