Elokuun livbox

Noniin! Miten tässä käykin aina näin: tulin koneelle joskus ennen kymmentä ja postausta pääsin kirjoittamaan vasta nyt (kello siis neljä yöllä :o). Okei, parin tunnin tirsat vetäsin vahingossa tossa välissä, mutta eipä se juuri haittaa menoa. En kyl tajuu et miks valvon, varsinki ku kattoo näit silmäpusseja, mut anyways... Mun piti viikonloppuna kirjottaa kanssa tuolta Helsingistä tai et oisin ajastanu postit valmiiks, mut enpä juuri kerennyt. Toisaalta ihan hyvä vaan, pääs keskittymään oikein kunnolla noihin festareihin, joista kerron lisää sitten myöhemmin. :) Mutta nyt niihin postauksiin, jotka jäivät unholaan tuossa viikonlopun aikana. Pahoittelut vielä!

Elokuun livboxin sisällöstä tulin siis kertomaan, eikä ollut huono tämäkään niin kuin arvata saattaa. Tällä kertaa boksin sisältö oli pientä luksusta arkeen. Ja ajattelin tässä postauksessa pureutua vähän enemmän omaan kokemukseeni tuotteista.



Aloitetaan suklaakuorinnalla, sillä kävin testaamassa sen juuri pari minuuttia sitten :D Elikkä kysessä on Bernard Cassieren Anti-stress suklaakuorinta (ovh 42€ /50ml), joka sisältää Reilun kaupan kaakaota. Tuoteselosteessa luvattiin kirkas ja pehmeä iho, ja ainakin tuon jälkimmäisen kanssa oon samaa mieltä.


Ensin kostutin vähän kasvoja, sitten otin pienen nokareen kuorintavoidetta kämmenelle ja sitten se hierottiin pyörivin liikkein koko kasvoille. Suklaa tuoksui juuri sopivasti, ja kasvot saivat hieman tummempaa sävyä suklaahipuista. Koostumus oli mun mielestä tosi hyvä, koska voidetta levittäessä tuntui että joka rae kuori ihoa, mikä on mun mielestä iso plussa muihin mun viime aikasiin kuorintavoiteisiin verrattuna. Voiteen sai myös helposti huuhdottua pois, ja jälkikäteen tuoksui vielä vähän suklaa :) Mun ihosta tuli TOSI pehmeä ja oikeestaan pienet näpytkin laskeutu ja punotus hieman hävis. Ei siis paha! Tätä pitäis levittää pari kertaa viikossa kasvoille ja myös kaulalle, ja lisää tehoja saa kun antaa sen vaikuttaa kasvoilla jonkun viis minuuttia. Suosittelen suklaata rakastaville! :)

Jatketaan ihonhoito-linjaa, boksi sisälsi  myös Clarinsin Gentle Foaming Cleanserin. Tämän oli ainakin tarkoitus olla vaahtoava puhdistaja, mutta itselläni tuote ei kyllä hirveästi vaahdonnut.


Tän tarkotus on siis tuoteselosteen mukaan neutralisoida veden kuivattavaa vaikutusta, eli suomeksi sanoen kosteuttaa ihoa pesun aikana. Tykkäsin kyllä tuloksesta, iho oli aika pehmeä. Mutta sitä vaahtoa odotin kyllä enemmän!! Ehkä ens kerralla vahdotan tän isompaan määrään vettä. Eli tässä sama käyttöohje sinällään kun tuossa kuorintavoiteessakin. Ensin kostutetaan kädet ja jokunen määrä voidetta hierotaan kostutettujen käsien avulla vaahdoksi. Sitten levitetään pyörivin liikkein kasvoille ja kaulalle ja huuhdellaan. Ei sen kummempaa! Hinta-laatu suhde (ovh 26,50€ /125ml) vois olla ehkä Clarinsin tuotteella parempi, mutta toimii se kuitenkin ihon puhdistamiseksi.


Tarkkasilmäset bongas ensimmäisenä tosta tokasta kuvasta varmasti Burt's Beesin huulikiillon. Tykkään tosta merkistä koska niitten tuotteet on ekologisia ja tehty luonnollisista aineosista. Eikä ne mitään p*skojakaan oo! Tää huulikiillon sävy näyttää tossa purkissa tosi pinkille, mut huulilla se on tosi neutraali ja aika hennon pinkki. Se tuoksuu tosi hyvältä, vähän ehkä makeelta niinkun hunaja mut toisaalta ehkä kans vähän joltain marjoilta. Tää kestää huulissa aika hyvin, ja pehmentää niitä tosi hyvin. Tuoteselosteen mukaan se sisältääkin herkkää huulten ihoa hoitavia ainesosia mm. auringonkukkaöljyä ja aprikoosivahaa. Hinta-laatu suhde (ovh 9,90€ / 14g) on mun mielestä tän tuotteen kohdalla tosi hyvä. Tää tulee kulkee mukana laukussa! :)

Sitten lisää ihojuttuja: boksista löytyi Ahavan Essential päivävoide, ja Olay vaihtui kertaheitolla tähän!! (Voi johtuu myös siitä, että yritän säästellä Olayn loppuja :D)


Tossa kosteusvoiteessa on pakkauksen mukaan Kuolleen meren mineraaleja, joitten pitäis tehostaa ihon kosteustasapainoa pitkävaikutteisesti. Siinä on kanssa E-vitamiinia ja Aloe veraa, joita oon kumpaakin tykänny ostaa eri purkeissa. Niistä mun iho tykkää, ja niin myös tästä päivävoiteesta! Tästä ei varmaan tarvii turista kummempia kuin että tän ovh on 44,90€ 150milliltä, mikä ainakin tämän neidin kukkaroa rokottas ja roimasti. Mutta ehkä nautin tästä näytepakkauksesta niin kauan kun sitä riittää. :D

Sitten viimeisenä muttei todellakaan vähäisimpänä Body & Massage oil Greenlandilta. Mun oma oli vadelman tuoksuinen! <3


AH, mikä tuoksu tästä tulee! :) Tykkään, tykkään, tykkään! Mun iho on tosi herkkä vartaloöljyille, se nimittäin imasee sen hetkessä. Ja jos mun vartaloöljyssä on yhtään mitään ylimäärästä, ni se alkaa kutittamaa ja ihan älyttömästi. No tämäpäs ei kutissut! JES! Se on nimittäin niin hyvän tuoksunen, et ois ärsyttäny aika kovin jos en ois voinu käyttää sitä. Nää Greenlandin öljyt sisältää orgaanisia öljyjä, mistä tän sopivuus voikin johtua, ja se kosteuttaa ja hoitaa mukavasti ihoa. Tän kohdan lainaan suoraan tuolta tuoteselosteesta: "Öljy on saanut Eco Cert -sertifikaatin, sillä se ei sisällä mineraaliöljyjä, keinotekoisia väriaineita, tuoksuja tai säilöntäaineita." JA miks kukaa ei oo aikasemmin kertonu näistä mulle! :D Ja nyt tulee paras, ovh 5,90€ 100milliltä!!! Niin halpa!

Noniin ehkä nyt riittää jo hehkutus tosta öljystä. :D Mutta jos teitä kiinnostaa vielä tilata Livbox, niin sen hinta on 15,90€, ja siihen sisältyy siis postimaksut myös. Ja ajattelin tällä kertaa laittaa tonne noita ohjevähittäishintojakin, ni näätte et miten paljon oikeestaan yhen tollasen paketin hinta voi olla (vaik onhan nuo näytepakkaukset yleensä pienempiä kun noissa mun ilmottamissa hinnoissa).

Huomenna luultavasti palailen sitten uuden aiheen tiimoilta, mutta siitä lisää vasta silloin! ;)

Hyvää huomenta kaikki, minä käyn nyt nukkumaan! :D

Ei kommentteja

Iso kiitos kommentistasi! <3