Miesten Livbox - yllätä Hänet!

Kiroan kyllä nuo mun kamerat nyt syvimpään helvettiin, en ymmärrä miten en saa noita videoita toimimaan kunnolla. Huhtikuun Livboxin videossa kun ei kuulunut enää äänet, kun siirsin sen koneelle. Joten teknisten ongelmien siivittämänä ajattelin tehdä teille tässä välissä taas toisenlaista postausta, ja tällä kertaa aiheeksi valikoitui miesten Livbox!

Tilasin ite tän S:lle joskus vuoden alussa, oikeastaan ilman mitään sen kummempaa syytä. Tässä olis kuitenkin hyvä sauma teilläkin tilata nyt jollekin miespuoliselle lahjaksi kyseinen boksi (tilata voi TÄÄLTÄ) ja jottei tarvitse ostaa sikaa säkissä niin mä vähän kerron mitä tuo boksi piti sisällään. :)



Miesten boksin hinta on 19,90EUR ja tilaus on aina kertaluontoinen. Tällä hetkellä myynnissä oleva miesten Livbox on sisällöltään sama kuin tässä. Jokaiseen boksiin oli pakattu myös Cocovin proteiinipatukka (joka oli kuvaustilanteessa jo pistetty tietenkin parempiin suihin).


Dermosil - Man Parranajo- ja Puhdistusgeeli

Dermosil Man Parranajo- & Puhdistusgeeli on raikas ja geelimäinen tuote, joka pehmittää partaa ja samalla puhdistaa kasvojen ihoa. Tuotetta käytetään partahöylällä tapahtuvassa parranajossa. Se sisältää ihoa rauhoittavaa kamomillaa ja viilentävää mentolia. Saatavana osoitteesta www.dermoshop.fi. Ovh 2,30 € / 30 ml ja 5,40 € / 100 ml. Boxista löytyi 30 ml -kokoinen tuote.

Tää on kuulemma jäänyt vähälle käytölle, ilmeisesti vanhat kunnon parranajovaahdot ajaa tehtävänsä paremmin.


Schwarzkopf Professional - (3D)MEN Hair and Body Shampoo

100% miehille suunniteltu shampoo, mikä virkistää päästä varpaisiin. Saatavana parturi-kampaamoista. Ovh 17,90 EUR / 250 ml. Boxista löytyi 50 ml -kokoinen näytepakkaus.

Tää on ollut sitten yks lemppareista. Oikeestaan tällanen tuli joskus mun omasta livboxista extratuotteena annettavaks jollekin miehelle ja oli sillon S:n mielestä hyvä. Eikun isompaa putelia hankkimaan.


Born to Bio - Organic Black&White Energy Shower Gel

100 % luonnollinen suihkugeeli, jossa on virkistävä lakritsin tuoksu. Suihkugeeli sisältää kasvisokeritensidejä, jotka puhdistavat ihon hellävaraisesti.Saatavana valituista verkkokaupoista. Tarkat ostopaikat löydät täältä. Ovh 8,90 € / 300 ml. Boxista löytyi täysikokoinen tuote. Osasta boxeista saattoi löytyä tämän tuotteen sijaan Born to Bion Organic Green Energy -suihkugeeli.

Tässä taas yksi vähälle käytölle jäänyt. Rexona on kuulemma parempi. Mä taas pidin tän tuoksusta ihan hirveesti.


L'Oréal Paris - Men Expert Hydra Energetic Quenching Gel

Ultrakosteuttava, raikas geeli, jonka koostumus kosteuttaa ihoa ja tekee siitä mattapintaisen. Geeli myös rauhoittaa ihoa parranajon jälkeen. Käyttö: Levitä puhdistetuille kasvoille aamuin illoin.Saatavana päivittäistavarakaupoista. Ovh 11,45 € / 50 ml. Boxista löytyi täysikokoinen tuote.

En oo varma, että onko tossa teksissä puhuttu kuitenkaan tosta kuvassa olevasta tuotteesta. Tuo teksti on kuitenkin otettu ihan Livboxin sivuilta, eikä siellä puhuttu mistään vaihtoehtoisesta tuotteesta. No anyways, tää on kans sellanen mikä on ollut ihan päivittäisessä käytössä. Tämä saa siis hyväksytty-merkinnän! :D

Guess - Night Access EdT

Guess Night Access on mysteerinen, seksikäs ja urbaani, itämainen miesten tuoksu, jossa pehmeitä puun vivahteita ja mausteita.Saatavana seuraavista myymälöistä: Stockmann, Stockmann-verkkokauppa, Sokos, Sokos Emotion, Sokos-verkkokauppa, Guess Fashionstoret, Veljekset Keskinen, Tavaratalo Carlson, Pukumies Oulu ja Rovaniemi sekä monet yksityiset parfymeriat ympäri Suomen. Ovh 40 € / 30 ml ja 49,50 € / 50 ml. Boxista löytyi 1,5 ml -kokoinen näytetuoksu.

Oon raahannu S:lle niin paljon tuoksunäytteitä Livboxin tilauksen aikana, että se ei tiennyt itekkään et onko se jo käyttänyt tän vai onko se vaan kadonnut johonkin :D Muistaakseni oli ainakin hyvän tuoksunen.


Nivea MEN - Stress Protect Antiperspirant Deo Roll-On

NIVEA MEN Stress Protect -antiperspirantti sisältää sinkkiyhdistelmän sekä Stress Protect -aktiiviaineita suojaamaan hikoilua vastaan kaikissa tilanteissa. Avokadoöljy tuo tehokkaaseen koostumukseen hoitavuutta. Saatavana tavarataloista ja päivittäistavarakaupoista. Ovh 3,05 / 50 ml. Boxista löytyi 25 ml -kokoinen näytepakkaus.

Sitten sellanen tuote, joka on ostettu jo kertaalleen uudelleen. Tästä tuli ihan luotto dödö!


Lumene - Ultra Sensitive SOS Rauhoittava Tehovoide

Helpotusta kuivalle, karhealle ja ärtyneelle iholle vain viidessä minuutissa. Hajusteeton ja väriaineeton tehovoide kosteuttaa ja hoitaa ihoa välittömästi sekä lievittää tehokkaasti ihoärsytystä ja epämiellyttävää tunnetta iholla. Erinomainen voide vaihteleviin sääolosuhteisiin ja ihon kuiviin kohtiin; mm. kasvoille, kyynärpäille ja kantapäille. Kehitetty yhteistyössä Suomen Allergia- ja Astmaliiton kanssa. Saatavana tavarataloista ja päivittäistavarakaupoista. Ovh 17 € / 50 ml. Boxista löytyi täysikokoinen tuote.

Ite tykkäsin tästä aika paljon, sillä tää kun on hajusteeton ja unisex-tuote niin oon päässyt itekkin testaamaan tätä. Ja kuten tiedätte mun kuivan ihon, se tarvii kosteutusta, ja tää todellakin antaa sitä. Minulta ainakin plussaa! :D

6 kommenttia

  1. Kiitti paljon tästä esittelypostauksesta! Oma poikaystävä hemmottelee mua niin paljon että tässäpä hyvä idea vaihteeksi hänellekin :)

    http://ganbattedesuka.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Aivan ihana blogi, liityin lukijaksi :-) <3

    www.sofialaurent.com

    VastaaPoista
  3. Tosi kivan näkönen blogi! Tykkään sun postausideoistakin ja siitä miten ne toteutat. Jatka samaan malliin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! <3 Ihanan positiivinen kommentti, kiva että tykkäät tyylistäni! :)

      Poista

Iso kiitos kommentistasi! <3