Kuinka saada kulmat pysymään muodossaan?

Vastaus on saippuakulmat. Kyllä, luit oikein. Kuulostaa erittäin kummalliselta, mutta voin vakuuttaa että tämä kikka toimii. Olen nyt muutenkin tykännyt jakaa tällaisia pieniä meikkivinkkejä, koska vähän kerrassaan on helppo omaksua aina jotain uutta. Joko luit miten huulipunan sävyä saa muutettua tummemmaksimiten kynsiä pitäisi hoitaa tai miten tummat silmänaluset saa piiloon? Ja nyt korvat hörölle, kerron miten nämä saippuakulmat toimivat!

1. Ensin otetaan kuvan mukainen harja, joka kastellaan ja pyöritellään saippuapalassa kunnes harja on kauttaaltaan saippuassa. Sen jälkeen kulmat harjataan ylöspäin. Eli pyritään nostamaan karvat mahdollisimman pystyyn asentoon, jotta ne näyttäisi tosi tuuheilta. Saippuan kuivuttua karvat pysyvät kuosissaan.

2. Tämän jälkeen kävin kulmat normaalisti värituotteilla läpi. Ensin Rimmelin kulmakynää ja siihen päälle tummemman lookin saavuttamiseksi uutta kulmatuotelemppariani Dermosilin Moist proof kulmaväriä. En omista Anastasian Brow Pomadea, mutta uskoisin että tuo on todella samanlainen. Heillä on vain yksi värivaihtoehto, mutta se oli sopivan kylmä ruskea.
En saanut kameralla otettua enää tarpeeksi hyvää kuvaa noista kulmista, joten turvauduin puhelimeen. Rakeisesta kuvasta huolimatta, huomaatte varmaan kuinka tuuheilta kulmat näyttävät. Ja kestivät hyvin koko päivän kuosissaan, eivätkä harottaneet sinne tänne.
Nopea lisä arkimeikkiinkin. Joko te ootte kokeilleet saippuakulmia?

Ei kommentteja

Iso kiitos kommentistasi! <3