Tummaakin tummempi puna

Kevät lähestyy kovaa vauhtia, vaikka tuntuu että talvi vasta saapui, ja mulla tuli eilen kauhea olo kun tajusin etten kohta voi enää käyttää tummia huulipuniani. Ja tykkään enemmän nykyään mun tummista huulipunista kuin niistä vaaleammista kesäsävyistä. Pienessä paniikissa sitten kokeilemaan tummia punia ja kokeilin sitten mulle vähän tämmöstä erikoisempaa meikkiä: normaalia tummemmat ja tuuheammat kulmat (ei tule kuvissa kuitenkaan esille) ja tumma huulipuna, jota sävytin vielä tummemmaksi.

Aluksi koko muu meikki paikalleen.
- Primerina Nive MEN After Shave Balm
- ACOn Face BB Cream
- Maybellinen FITme Concealer
- IsaDoran Color Correcting Concealerin vaalein peitesävy
- Maybellinen Pure Foundation Mineral puuteri
- Maybellinen the Rocket Volume maskara
- Paesen Kashmir luomiväri
Kulmiin laitoin
- Rimmelin Brow This Way kulmageeli
- H&M:n Cocoa Bayn tummanruskea luomiväri
NYXin Sculpt & Highlight kulmakynä
- Paesen Kashmir luomiväri

Huuliin laitoin pohjalle MUAn Lip Transformerin mustaa väriä, joka tummentaa päälle laitettavan huulipunan sävyä. Yritin etsiä muilta merkeiltä vastaavaa tuotetta, mutta ainoa jonka löysin oli Estée Lauderin Estée Edit, joka on hinnaltaan reilusti kalliimpi kuin tämä MUAn. Päälle Laitoin MUAn Velvet Lip Lacqueria sävyssä Dash, joka on ihana tummanpunainen mattahuulilakka. Musta väri punan alla sävytti huulet kauniin tummanpunaisiksi pienellä violetilla vivahteella.



Ei ehkä ihan jokapäiväiseen arkikäyttöön, mutta tänään päätin mennä koko päivän tällä. Pakko kuitenkin nautiskella näistä syksyn ja talven punista ennen siirtymistä pinkkeihin ja roosiin

Ei kommentteja

Iso kiitos kommentistasi! <3