NYX testissä

Päivitän tällä viikolla Starboxin Instagram-tiliä, käykää katsomassa @starbox.fi!
Tilasin pari viikkoa sitten eleven.fi NYXin meikkejä, kun heillä oli niistä tarjous Ota 4, maksa 3. Olin jo pidemmän aikaa katsellut tota NYXin Contour Kitiä ja vähän tehnyt hintavertailuakin, elevenistä sai halvimmalla n. 25€. Lisäksi noita Soft Matte Lip Creameja on hehkutettu niin paljon kaikkialla, että otin niitä ihan kaksin kappalein kokeiluun. Tilasin sävyt Prague ja Cairo. Oikeesti oisin halunnut Abu Dhabin, mut se kerkes loppua yön aikana, joten aattelin testaa ton Cairon. Näitten lisäksi kiinnosti kokeilla toi Sculpt & Highlight Brow Contour -kynä, jossa on siis peruskulmakynän lisäksi vaalea sävy, jolla korostetaan kulmien muotoa.


Tuo Contour Kit on tosi hyvä, sävyt on aika sopivat ainakin tällaselle semihyvin päivittyvälle iholle. Mun ymmärtääkseen ton alarivin contour-väreistä nuo kaks keskimmäistä sopii hyvin kyllä vaaleallekin iholle. Ne on sävyltään aika kylmät. Ja nuo reunimmaiset on taas pikkuisen lämpimämpiä. Ylärivin highlight-väreistä reunimmaiset on shimmereitä, toinen hieman persikan sävyinen ja toinen ihan valkoinen. Ja keskimmäiset ovat ihan mattoja, vasemman puoleinen hieman ruusuun taittava ja toinen kellertävämpi. Highlightereista oon tykännyt, koska oon saanut ne kaikki ainakin jossain muodossa käyttöön. Ainoa väri, jota epäilen käyttäväni on tuo tummin contourväri, mutta sehän nyt menee vaikka luomiväristä.


Tuo Brow Contour -kynä on myös aivan mahtava. Tekniikka on mulle ennestäänkin tuttu, eli kulmien alta ikäänkuin rajataan vaaleammalla sävyllä, joka korostaa kulman reunaa ja tekee siitä tarkemman näköisen. Tää pääsee varmasti mukaan reissuun, koska kuin helppoa tehdä siistit kulmat yhdellä tuotteella. Hintaa sillä on elevenissä vähän alle 11€ ja mulla on tästä sävy Rose/Soft Brown.
Huulipunat olivat myös positiivinen yllätys, en ihmettele että näitä hehkutetaan. Cairo on sävyltään mulle ehkä liian lämmin, näyttää tuossa kädessäkin ehkä hieman oranssilta. Täytyy kokeilla parin MUAn tuotteen kanssa, saanko sitä sävyä muutettua yhtään. (Tänään tuli muuten iso MUAn paketti, josta tulee postausta myös, kun saan kaikki tuotteet kokeiltua.) Prague oli taas sävyltään miellyttävämpi, aika tuommoinen luumun sävyinen. Lilaan taittava fuksia. Jotain sen tyylistä. Ja MUAlta tuli tähän sopiva huultenrajauskynäkin! Soft Matte Lip Creamit on elevenissä hieman alle 8€.
Nyt kun on niin paljon uusia meikkejä, niin voisin harkita tekeväni ihan jotain meikkausvideota, josta näkisi miten tuotteita käytän ja miltä ne näyttävät ihan in action. Laittakaa kommenttia, jos sellainen kiinnostaisi! Nyt lähden nikkaroimaan pientä lavaprojektia! :)

Ei kommentteja

Iso kiitos kommentistasi! <3