Kiinteytysvinkki - Tone It Up

Mulla iskee useasti kevään korvalla pieni liikuntainto ja aloittelen yleensä jos jonkin näköisiä treeniprojekteja. Yksi treeniohjelma, johon otan osaa lähes joka vuosi on Tone It Up Bikini Series -ohjelma. 8 viikon ohjelma sisältää joka päivälle omat treeninsä, ruokavinkkejä ja halutessasi kansainvälisen, tsemppaavan treeniverkoston. 
Olen itse tehnyt treenejä omaan aikatauluuni sovittaen. Monesti päivän treenit vievät aikaa vain noin puoli tuntia, joten luulisi että jokaisella on sen verran aikaa käyttää omaan hyvinvointiinsa. Treenejä löytyy joko Youtube-videoina tai kuvallisina ohjeina. Halutessaan voi myös ostaa itselleen Premium-paketin, johon kuuluu lisää treenivideoita. Itse olen yleensä näiden tilalla tehnyt Tone It Up -tiimin muita treenejä, joita löytyy esimerkiksi Youtubesta läjäpäin ja eri kategorioihin jaettuna. 

Oon yrittänyt monesti myös parantaa syömisiäni tämän ohjelman myötä, ja saanut ainakin lisättyä kasviksia, hedelmiä ja veden juontia. Ostin ihan ensimmäistä kertaa tähän osallistuessani kaupasta kilon käsipainot. Jälkeenpäin ajateltuna 2kg olisi olleet paremmat, sillä loppua kohden kilon painot alkaa tuntua aika kevyiltä. Sen lisäksi mulla on jumppamatto, joka ei näihin treeneihin ole kuitenkaan pakollinen. Tärkeintä on, että tekee näitä hyvällä mielellä ja sillä oletuksella, ettei kroppa heti välttämättä suoriudu kaikista treeneistä täydellisesti. Kannattaa ottaa oma aikansa ja yrittää kehittää tekniikoita ja liikkeitä.


Vaikka olenkin vielä suhteellisen hyvässä kunnossa, vaikken salilla olekaan säännöllisesti käynyt marraskuun jälkeen, huomaan silti, että parannettavaa ja eritoten kiinteytettävää taas olisi. Huomaa kyllä, että sanonta "rakkaus lihottaa" pitää aika hyvin paikkansa, ruokavalio muuttui aikalailla sinkkuilun salaattilounaista pariskunnan perjantai-illan leffaherkkuihin. Ja vaikka kaikesta huolimatta olen pääsääntöisesti tyytyväinen tämän hetkiseen kroppaani, aion kuitenkin tänä vuonna ottaa taas osaa Bikini-ohjelmaan, joka alkaa siis HUOMENNA!

Tuossa vielä monesti jakamani kuva ensimmäisestä Bikini Series -ohjelmaan osallistumisestani. Kesässä lähti kivasti ylimääräistä pois ja kuvista huomaa kuinka kroppa on myös kiinteytynyt. Suosittelen kaikkia siis klikkaamaan itsensä vielä mukaan ohjelmaan. Ei haittaa vaikka ensimmäisille päiville ei kerkeisi mukaan, pääasia on että liikkuu (eli vaikka lukisit tätä kesäkuussa, niin kannattaa osallistua!) Tällä hetkellä mun lähtötilanne on aikalailla sama kuin vasemmanpuolimmaisessa kuvassa, joten toivotaan että juhannuksen aikoihin peilistä kurkkaisi tuo oikeanpuoleinen ja päästäisiin samankaltaisiin tuloksiin.

Treeni-iloa teille jokaiselle! 

Ei kommentteja

Iso kiitos kommentistasi! <3