Kaksi hurjaa vappumeikkiä

Mulla oli täksi päiväksi suunniteltu jotain ihan muuta, mutta Pinterestin ihmeellisestä maailmasta löytyi niin ihania meikkiluomuksia, että päätin toteuttaa niistä muutaman. Ennen vanhaan vappua varten tuli aina hankittua hauska hattu, serpentiiniä kaulaan tai räikeät, muoviset kuoharilasit. Tänä vuonna erityisesti on tehnyt mieli tehä joku erikoisempi meikki. Ensin mietittiin kaverin kanssa supertuuheita irtoripsiä bligeillä, mutta nyt olen alkanut lämmetä strasseille ja varsinkin näille feikkipisamille.

Olen tykästynyt muutenkin tässä parin viikon aikana noihin piirrettyihin pisamiin, ja jossain kuvassa vähän aikaa sitten törmäsin glitterpisamiin. I love them! <3 Veikkaan, että mun vappumeikkiin eksyy ainakin nuo hopeat pisamat. Jos haluaa vähän jotain rohkeampaa, niin voit lisätä hopeaa myös huuliin (alla olevan kuvan mukaisesti). Itse tein nuo ihan samalla eyelinerilla kuin pisamatkin. Tuohon sopisi myös hyvin todella tumma huulipuna.

Lisäsin suhteellisen paljon aurinkopuuteria tuohon poskipäille ja nenälle, joten lookki on todella kesäinen. Ja iho ihanan ruskettuneen näköinen! Jos taas haluaa kokeilla vielä jotakin rohkeampaa niin suosittelen seuraavaa:

Nimesin tämän intiaanilookiksi. Turkoosilla eyelinerilla loihdin tuplakissarajaukset ja hailakan kultaisella eyelinerilla sai kivasti eloa tuohon kasvomeikkiin. Ei olisi ehkä tarvinnut koittaa tuota sinistä luomiväriä tuonne silmän sisänurkkaan, mutta well, tulipahan kokeiltua.
Nää sopisi kummatkin hyvin vaikka festarimeikiksi. Mites olitteko te ajatelleet vapuksi jotain erikoisempaa tänä vuonna?

Ei kommentteja

Iso kiitos kommentistasi! <3