Essencen meikkejä Tokmannilta

Ensimmäinen ajatukseni viimeisten meikkipostausten (NYX ja MUA) jälkeen oli: "En osta koko loppuvuonna enää meikkejä". Kuinkas sitten kävikään? Eksyin Tokmannilla meikkiosastolle ja huomasin että sinne oli ilmestynyt Essencen meikkihylly. Kerkesin kuluttaa jokusen tovin hyllyllä muutamaa perustuotetta hapuillen, kunnes tajusin että hylly oli kaksipuoleinen. Toinen tovi vierähti hyllyn toisellakin puolella ja mukaan tarttui vahingossa kasa halpoja meikkejä.

Selkeästi jonkinlainen tolkku on mukana ollut, sillä näitä ei ollut tämän enempää. Vaikkakin jokainen näistäkin oli "ylimääräinen" lisä mun jo valmiiksi täysiin meikkivarastoihin. Essence on alunperin Saksassa vaikuttanut meikkibrändi, joka on vuodesta 2001 asti kehittänyt laadukkaita ja halpoja meikkejä kuluttajille. Tuotteita ei ole testattu eläimillä ja suurin osa meikeistä on tuotettu Euroopassa. Tuotevalikoima jopa Tokmannilla oli laaja, aina varsinaisista meikeistä meikkivälineisiin ja hinnat oli todellakin näillä tuotteilla matalat. Kallein tuotteeni näistä taisi olla ripsari, joka maksoi noin 3,5€.

Aina uutta meikkibrändiä testatessa, ostan kynsilakan. Se yleensä kertoo paljon tuotteiden laadusta. Ostin vahvistavan kynsilakan valkoisena, sillä vanha valkoinen lakkani oli loppunut. Tykkään tuloksesta kahden kerroksen jälkeen, vaikkakin tuote ei pysy yhtä hyvin kynsissä kuin paremmat merkit. Tässä natural-lakassa on normaalilakkaa miellyttävämpi tuoksu ja katsokaa nyt tuota alempaa kuvaa: miten hyvin valkoiset kynnet sopiikaan rusketuksen kanssa. <3

Toinen pakollinen testituote mulla on aina huulipuna. Yritin valita jotain kivaa sävyä, jollaista mulla ei vielä olisi mutta kotiin päästyäni huomasin taas valinneeni marjapuuron värisen punan. Joku siinä sävyssä vaan kiehtoo! Ripsarin otin esiin hyllystä ensimmäisenä, sillä vanha vedenkestäväni oli alkanut vedellä viimeisiään. (heh heh!) Tähän olen enemmän kuin tyytyväinen! Pidän paljon tuuheasta lopputuloksesta ja harjaosa oli mielestäni kivan paksu ja levittyvyys oikein sopiva. Todellakin hintansa väärti.


 Tämä alkoi kiehtoa minua kovasti hyllyssä. Tästä tuli automaattisesti mun yöhuuliöljy, jonka levitän joka ilta huulilleni ennen nukkumaanmenoa. Todella pehmeät huulet tämän jälkeen, mutta oikeastaan sama efekti kuin liiallisella huulirasvan käytöllä: huulet alkavat pian rohtumaan normaalia nopeammin. Pitäisiköhän supistaa joka toiseen yöhön? Ostin tämän hunajan tuoksuisena.Oon tänä kesänä innostunut hieman erikoisemmista rajauksista, sillä ostin jo aiemmin H&M:ltä turkoosin eyelinerin ja nyt päätin kokeilla hopeaa. Tää kestää aika hyvin ja on aika pigmenttinen. Plussaa kierrettävästä hylsystä! 

Ja toinen arkki kynsitarroja tänä kesänä, mikä mua vaivaa!! :D Nää oli vaan jotenkin niin kivoja. Ja tosissaan tuon valkoisen lakan kanssa nää mustat tarrat on ihan sikakivat. Ens kerralla voisin sit kokeilla valkosii tarroja mustan lakan kanssa! Ihanan yksinkertaista:)
Nyt yritän pikkuhiljaa palautua juhannuksesta ja urheilla teille uutta videota, jonka kuvasin jo aika päiviä sitten. Tiedossa ainakin hiusten pesuasiaa ja vinkki hiusten keltaisuuden poistamiseen! Pysykää kuulolla. :)

Ei kommentteja

Iso kiitos kommentistasi! <3