Throwback Tuesday! Syksyn asukuvia

Moikkulii! ;) Löysinpä arkistojen kätköistä sitten vanhoja asukuvia viime syksyltä ja ajattelin että kun nämä siihen mun "haasteeseen" oli otettu, niin laitanpa ne tänne. Osaltaan myös muistuttamaan noista kirkuvan punaisista hiuksista! :D


Muistan että tykkäsin hirveesti tost asusta. Olin vast saanu nuo uudet conssit ja uuden camotakin, ja oli kiva yhistää ne noitten burgundien housujen kanssa. :) Converset tilasin sillon nellyltä kunnon alennuksella ja tuo takki tais olla kans nellyllä alennuksessa.


Harmittaa, kun suunnittelin sillon pitkään tota haastetta minkä alotin ja mulla oli monta asuakin suunniteltu ja muutamia kuvattu. Ja sit en vaa saanu aikaseks tehtyy niistä postauksia ja lopulta ei enää aika riittäny ees asujen suunnitteluun tai kunnolla koko bloggaamiseen. Mut laitan varmast nää kuvatut asut vielä tänne ja saa nähä jatkanko sitä kesällä kun aikaakin pitäis olla enemmän.

Nahkaiset conssit<3


Loppujen lopuks nuo punaset sopi ihan hyvin, vaikka toi juuri olikin selvästi eri sävyinen kun latvat. Mut nyt on kauhee ongelma ku yritän vaalentaa näitä jonkun verran, ni nuo punapigmentit tekee tästä vähän hankalaa! :D Seuraavan kerran mietin varmast hetken pidempään jos haluun punaset hiukset!Täst kuvasta tuli mieleen etten oo hetkeen käyttäny noita kultasormuksia. Ja tuo kelloriipus on ylppärilahja mun isomummilta, jos joku ihmettelee.


Sit löysin muutaman kuvan tästä kuvaussessiosta, joissa ei kaikki ollu ihan kohillaan. :D Mut onneks välillä saa vähän pelleillä! En kyl muista et teinkö ton tahallaan vai oonko putsannu kenkiä vai mitä tässä tapahtuu?
Ja on näköjää tosta toisesta kuvasta päätellen ollu aika kivaa! :D


Nyt lähen Blog It! -tapahtuman puitteissa Ylelle radioon höpöttämään! :) Heipparallaa!


2 kommenttia

Iso kiitos kommentistasi! <3