Huhtikuun Livbox!!

Moikka! Täällä taas kauniiden asioiden äärellä eli toisin sanoen tänään kurkistetaan Livboxin puolelle. :) Hurjaa, että oon tilannu tätä kohta jo vuoden verran, kertaakaan en oo katunu ja voi pojat se tunne kun kuun alku lähestyy ja tietää että kohta se paketti taas tulee! Sillon oon ku lapsi jouluna, pääsee avaamaan paketin ja voi tietää jo etukäteen että siellä on jotain ihanaa ja mielenkiintosta! Jos siis joku vielä epäröi Livboxin tilaamista, ni se on turhaa. Kannataa kokeilla edes yhden kuukauden ajan, voin kertoo ettette tuu pettymään. :)Sitten hyvät kanssasiskot ja kauneuden puolesta puhujat, on aika avata huhtikuun yllätyslaatikko. Meitä odottaa täällä valloittavan vihreä rusetti, josta voimme päätellä tietenkin kuun värin. Ja mikäs sen osuvampi kuin keväisen vihreä!...jaaa sitten voidaan lopettaa turhat jorinat. Toinen syy tuolle tämän kuun värille löytyy varmasti tuosta ylemmästä kuvasta, nimittäin tämän boksin teemana oli luonnontuotteet. En ite hirveesti innostu teemasta, mutta oon aina valmis kokeilemaan uusia tuotteita. Oli ne sitten luonnonmukasia tai ei!


Ekana nostin paketista Ladyvitan ravintolisäpaketin. Näitten pitäisi auttaa ylläpitämään ihon, hiusten ja kynsien terveyttä. Oon ennenkin syöny joitain ravintolisiä mm. biotiinia ja oon yleensä tykänny niistä. Ainoo huono puoli on siinä etten muista syödä niitä :D Noh uskosin kuitenkin että näistä on hyötyä, muistan sitten syödä niitä kolme päivässä tai yhen kolmen päivän välein...


Seuraavaks paketista bongasin Herbinan ruusupuhdistusvaahdon, olihan se isoin asia koko tän kuun boksissa. Ja tää on normaalikoossa, joten plussaa siitä. Niinkun taisin viime boksin esittelypostauksessa sanoa, ni en oo mikää kauhee ruusuntuoksun ystävä. Mutta tässä se ei onneks tuoksu niin voimakkaasti, vaikka hento ruusun tuoksu siinä onkin. Enemmän taisin innostua tosta sanasta puhdistusVAAHTO, sillä oon jo pitkään miettiny et haluun kokeilla sellasta. Tai oon kokeillu joskus Clearasilin puhdistusvaahtoa, mut tarkoitin jotai uutta merkkiä! :D Toimii aivan loistavasti!


Sitten rasvapurkki. Näistä aina tykkään, atoopikko kun olen! Musta tää tuoksu ihan hyvälle ja toimii niin kun rasvan pitääkin. Ei mitään suuria plussia, mutta ei myöskään miinuksia. Semihyvä rasva näin kuivaihoiselle kuin minä! :)


Sitten päästään boksin jännittävämpään osaan. Argan Care. Sana "argan" vakuutti jo heti kun vaan sain purkin käteeni ja enpä voi sanoa ettei tähän intuitioon ois kannattanu luottaa. Tää Healing smoothie on hoitonaamio, joka on tarkotus käyttää shampoopesun jälkeen ja se huuhdellaan pois. Tässä sanotaan, että nopeuttaa hiusten uusiutumista ja tekee hiuksista kiiltävät ja pehmeän kammattavat. Enkä voi sanoa vastaan! Tykkäsin ihan sikana! :)


Tää Moisture shot ei ollut myöskään huono valinta ollenkaan, se on syväkosteuttava muotoiluvoide. Eikä mulla oo ikinä tainnu olla mitään kosteuttavia muotoilutuotteita, joten tätä oli ihan mielenkiintosta kokeilla. Tän on tarkotus vahvistaa hiusten rakennetta, kosteuttaa, poistaa sähkösyyttä ja lisätä kiiltoa. Ja sisarustuotteensa tavoin toimii juuri niinkun lupaa. Harmi, että nää näytepakkaukset oli näin pieniä! :)


Viimeisimpänä boksista tuli kasvovoide (vai voiko tätä käyttää koko vartalolle, kai?), merkkiä en ollut ikinä kuullutkaan, Ella Baché. Vaikka tässä lapussa sanotaankin, että se on klassikkotuote vuodesta 1936. :D No anyways, ei takerruta siihen etten tiedä hienoja merkkejä vaan tutkitaan tarkemmin mitä tää on syöny. Nimittäin se tässä on mielenkiintosta, ainakin mun mielestä. Tässä on vitamiinien, hedelmähappojen, mineraalien ja hivenaineiden lisäksi aitoa TOMAATTIuuttetta....!!! Siis mitä, en oo ikinä kuullu et tomaattii käytettäis kasvovoiteisiin, mut mikäs siinä jos se toimii! Tän väri onkin vähän vaaleanpunainen. Tätä voi käyttää sekä yö- että päivävoiteena ja mun mielestä ainakin se tuntuu ihanan luksukselta iholta (kai jos ovh. on 59€/50ml). Tää tuoksuu vähän ehkä joltain parfyymiltä, muttei liikaa. Ehkä se osittain tuo myös sitä luksuksen tuntua.

Kaikin puolin kuitenkin kiva boksi tässä kuussa, vai mitä ootte mieltä? :)


Ei kommentteja

Iso kiitos kommentistasi! <3