Ostoksia!

Heipä vaan! Aattelin tänää näyttää teille muutaman jutun mitä oon tilannu tässä viimeimmäksi. En oo ainakaan mun mielestä shoppailu nyt hirveesti, sillon tällön tulee tilattua vaan joku muutama juttu. :) Alotetaan mun H&M:n tilauksesta!


Tilasin tän ylisuuren neuleen alennuksesta. Tykkäsin noista väreistä, niistä tulee mieleen kevät. Ja oon ollu tosi surkee normaalisti tilaamaan itelleni mitään perusneuleita. Mä muistan et mun siskolla oli useempia tollasia isoja, mukavia neuleita, joita mä sit aina lainailin. Ja oikeestaan kun näin tän siellä nettikaupassa, ni mulle tuli mieleen ne mun siskon neuleet. Perusvaatteita on aina hyvä olla! :)


Tästä likaisesta peilistä näkyy vähän paremmin tota mallia (siis mikä malli). Tää on aika tollanen pussittava, kun tuo alareunakin on enemmän tiukka. Tosi pirtee! Oon tykänny käyttää tätä nyt mun mintunväristen conssien kaa. :)


Sit menin tilaamaan nahkashortsit. Nää oli ehkä kuitenkin kokoo liian isot, joten aattelin palauttaa nuo ja kokeilla yhtä pienempää kokoa. Malliltaan nuo on kuitenki tosi rennot ja mukavannäköset, ja oon tykänny nyt hirveesti kaikista nahkavaatteista. Mul taitaa olla jo nahkahame, -housut ja kohta -shortsit. Ja tietenki viel nahkatakit päälle! :)


Sit tilasin myös uudet reiskat. VAALEENPUNASILLA sangoilla!!! Näis on myös tuo peilipinta, mut nää linssit on nii vaaleet ettei nää kyl auringolta suojele. Nää taitaa olla sit vaa koristeet! :)

Sit tilasin nellyltä tän colorsmash hair shadown. Tällä voi väliaikasesti värjätä hiuksia: vaik koko pään, latvat tai sit tehä vaikka raitoja.


Mun oma on aika tällänen laventelin liila ja tän värisävyn nimi onkin Oh La Lavender. :) Taidan oottaa jotain special tapausta et laitan tätä, koska tosiaan se lähtee sitten pesussa pois..Tosta löytyy klippi, jossa näytetään et miten näitä käytetään. :) Enjoy, see ya!


Ei kommentteja

Iso kiitos kommentistasi! <3