Reddville: Be Reddy and get some tampons! :)

Postaus toteutettu yhteistyössä SheSocialin kanssa.

Asiahan on nyt niin, että naisilla on omat huonot hetkensä joka kuussa ja tätä varten tarvitaan yleensä joitain helpottavia apuvälineitä. Niinkuin esimerkiksi tamponeja. No tutustuin yritykseen nimeltä Reddville, joka tarjoaa siis R.E.D.D Free kampanjoidensa aikana ilmaiseksi tamponeja rekisteröityneille jäsenilleen.


Eka epäilin itsekin, että miten joku yritys voi ilmaiseksi antaa tuotteitaan. Mutta Reddvillen tamponipaketit ei oo vaan tavallisia tamponipaketteja, vaan niitten kyljessä on aina jonkun heidän yhteistyökumppaninsa mainos. Tää tarkottaa sitä että kampanjan sponsori "tarjoaa" Reddvillen jäsenille tamponit, eikä kuluttajan tarvii maksaa siis mitään. Ainoastaan täyttää muutama kyselylomake Reddvillen sivuilla aina kampanjaan liittyen, joka mahdollistaa sitten seuraavan kampanjan tamponit. Ja miettikää miten paljon säästää, kun ei tarvii olla joka kuukausi niitä ostamassa itse! :)


Ja se miks tulin kertomaan teille tästä nyt, niin rekisteröitymällä ennen 25.4 pääsette tekin mukaan toukokuun ilmaistamponikampanjaan. Ja rekisteröitymään pääsette suoraan TÄSTÄ! Jos jotain lisäkysymyksiä ilmenee niin, kysykää pois tuolla kommenttiboksissa. :)


Mä pääsin mukaan myös Reddvillen SheSocial-blogiyhteisöön ja sen takia sain muutaman kivan yllärituotteen:


Oriflamen käsivoiteen, josta oon tykänny kovasti!


Oriflamen vedenkestävän ripsivärin!


Ja Röhnischen alushousut.

Nyt kaikki sit äkkiä rekisteröitymään, kun niin pienellä vaivalla saatte hankittua itsellenne ilmaisia apuvälineitä. :D TÄSSÄ vielä linkki! Kivaa pääsiäisviikonloppua :)


Ei kommentteja

Iso kiitos kommentistasi! <3