Keväisen pinkkiä!

No hei!
Ajattelin laittaa tänne pitkästä aikaa asukuvaa, kun sattui maanantaina päälle vihdoin taas jotain kuvaamisen arvoista. Kävin ostamassa lauantaina itelleni tollasen vaaleenpunasen neuleen, mikä on vähän läpinäkyvä. Tykkään paljon nyt niistä pastelleista niinkun aikasemmin mainitsin, ja tuo vaaleenpunanen on kyllä aika söpön tyttömäinen väri! :)Laitoin myös tollasen skater-hameen, jossa on kiva kukkakuvio. Se sopi hyvin mun mielestä ton neuleen kanssa. Tykkään tost hameesta, koska se on colitsikangasta. Mut silti se on myös tyttömäinen noitten kukkien ansiosta.


Meillä oli koulussa Loiste-paita päivä. Vähän markkinoitiin omaa firmaa. Mun paidassa tuo teksti on takana, mut onneks se näky ton ohuen neuleen läpi. Jalassa mul oli tollaset siistit sukkikset, missä on takana ohuempaa ja läpinäkyvämpää neulosta kun edessä. Aika hauskat! :)Asuun lisättiin sitten vielä perusmusta vyö tohon vyötärölle ja kaulaan uus, jonku lehden tilaajalahjana saatu kukkakoru. Kukkateema siis jatkuu!


Sellasta asua tällä kertaa. Tost vaaleenpunasesta tulee kyl tosi iloselle mielelle, jotenki tosi keväinen fiilis. Et eiköhän se kevät ala sieltä saapua kaikista takatakatalvista huolimatta! :D Ainakin mun mieleen jos ei muuta, ja toivottavast teiänkin. :)

Ei kommentteja

Iso kiitos kommentistasi! <3