Minne haluaisin matkustaa?

Mulla on ollut tapana käydä ainakin kerran vuodessa jossain ulkomailla. Jokunen vuosi sitten taisi olla että kävin vain kerran Tallinnassa, mutta kai sekin nyt lasketaan vaikka onkin Etelä-Helsinkiä. Nyt viime kerrasta alkaa olla jo aikalailla vuosi aikaa, joten matkakärpänen alkaa tiukentaa otettaan.
Viime elokuussa kävin tosiaan neljän päivän reissulla yksin Pärnussa ja ihastuin kyllä paikkaan totaalisesti. Toinen asia mihin tykästyin, oli yksin matkustaminen. Vaikka sanoisinkin kyllä, että se neljä päivä yksinään oli aika maksimi. Olen kuitenkin jo miettinyt seuraavaa kohdetta yksin matkustamiseen ja päädyin Irlantiin ja Norjaan. Ne olisivat turvallisia paikkoja ja vähän "eksoottisempia" matkakohteita, koska ne eivät ole perus rantaloma- tai kaupunkikohteita. Ja Norja koska Skam!
Irlanti
Norja

Toukokuussa 2016 kävin Rodoksella kaverini kanssa ja Kreikan lisäksi olen käynyt Espanjassa myös useampaan otteeseen. Silti Kreikassa olisi mielestäni vielä hienoja kohteita, joissa vierailla - esimerkiksi Santorini. Ja koska rakastan Espanjaa, niin uskoisin että pitäisin myös Portugalista. 
Santorini
Portugali

Me ei olla vielä Petjan kanssa käyty missään ulkomailla, mutta ollaan puhuttu Ruotsin reissusta. Mä oon viimeeksi käynyt Ruotsissa, Visbyssä 2005 tai 2006 ja sitä ennen kerran Tukholmassa. Joten olisi ehkä aika tutustua tuohon naapurimaahan vähän paremmin. Yksi Euroopan kohde voisi olla myös Sveitsi, sillä siellä asuu tuttuja. Ja olen nähnyt niin paljon ihania kuvia sieltä, että pakkohan sinne olisi päästävä.
Tukholma
Sveitsi

Ja kun Euroopan kohteista on kerran puhe niin matkakohteena yleistynyt Kroatia on kiinnostanut jo pidemmän aikaa. Vanhempani ovat myös joskus käyneet Italian kiertomatkalla, joka vaikutti erittäin mielenkiinnostelevalta. Ja tottakai näin Dan Brown -fanina Italia olisi huippu kohde historiallisesta näkökulmasta. Meillä oli myös joskus Petjan kanssa puhe Ranskasta ja olisihan se Eiffel-torni ihan huikeeta nähdä livenä!
Kroatia
Italia
Pariisi

Euroopan ulkopuolisista kohteista Amerikka on aina ollut sellainen, johon haluaisin matkustaa. Ja kunnon amerikan meininkiin sopisi tietenkin roadtrip koko maan halki. Marokko alkoi kiinnostaa minua sisustuksessa viime kesänä ja se voisi olla myös mielenkiintoinen paikka vierailla noin ihan muutenkin. Hirveästi hyviä vaihtoehtoja, mutta mihinhän sitä lähtisi? Mikä näistä kohteista olisi sinusta paras?
USA
Marokko

Linkit alkuperäisiin kuviin, kun klikkaat paikkojen nimiä.

Ei kommentteja

Iso kiitos kommentistasi! <3