Vuoden 2017 tykätyimmät ja luetuimmat

Vuosi vaihtui kotona Kotkassa jo kuukausi takaperin, ja olen näköjään ottanut tähän väliin tahattoman blogitauonkin. No sorvin ääreen on hyvä palata vielä viime vuoden muisteluilla, vaikka tammikuu onkin jo vaihtumassa helmikuuksi.
Ajettelin listata teille viime vuoden tykätyimpiä ja luetuimpia postauksia, ja niiden avulla vähän valottaa edellistä vuotta.



1. Mikä Bullet Journal?

Yks viime vuoden isoimpia hittejä ja uusi tulokas myös sanakirjassa eli bujo. Kerroin teille vähän bullet journalin ideasta ja jaoin kuvia omasta ensituotoksestani. Myöhemmin kuvailin teille videota uudesta Essencen bujostani ja sen täyttämisestä. Bullet journal -postaus oli jaetulla kolmannella sijalla tykätyimmissä ja koko vuoden luetuin postaus.



2. Maidoton ja gluteeniton mustikkapiirakka

Toiseksi, kolmanneksi ja neljänneksi luetuimmat postaukseni viime vuonna olivat vuodelta 2016 (...?), joten seuraavaksi listaltani otan viidenneksi luetuimman eli mustikkapiirakan ohjeen. Teen aina tän ohjeen mukaan kun haluan mustikkapiirakkaa, sillä ohje on helppo ja terveellinen. Sitä ilmeisesti tekin ootte hakeneet.



3. 4 ainesosan browniepalat

Helpot reseptit on selkeesti olleet monen mieleen ja reseptit onkin mun yhtiä luetuimpia postauksia. Nämä helpot browniepalat leipasin yhtenä aamuna Joensuussa suoraan kaapista löytyvistä ainesosista. Jännä ettei nää reseptit ole kuitenkaan tykätyimpien postauksien joukossa.



4. Totuus julki: Olen köyhä

Raskas alkuvuosi kirvoitti avautumaan omasta tilanteesta sen toivossa, että joku saisi siitä vertaistukea ja jotta asia ei olisi enää niin suuri tabu. Postaus keräsikin heittämällä eniten tykkäyksiä ja kommenteja varmaan koko blogihistoriassani, ja mielestäni se on oikein, sillä näin vaikeiden asioiden pitääkin saada huomioarvoja ja aiheuttaa keskustelua. Vaikkakaan kaikki eivät avautumistani niin hyvällä katsoneetkaan. Iloksenne voin todeta, ettei tuo köyhyysjakso kestänyt kovin kauaa (*koputan puuta*) ja nyt elämä on jo paremmalla mallilla.



5. Kiinteytysvinkki - Tone It Up

Musta on kiva, että vaikken kauheasti urheilusta oo postauksia tehnyt, niin yksi luetuimmista on silti ollut nimenomaan urheiluun liittyvä. Oon itse tehnyt Tone It Upin treenejä vuodesta 2014 asti ja tykännyt ihan hirveästi. Tän hetken suosikki on Flow Yoga niin kuin osa varmaan tietääkin. Tää postaus oli myös jaetulla kakkossijalle tykätyimmissä somekiusaamisesta kertovan postauksen kanssa.



6. Sosiaalisesti ahdistunut?

Brittiläisten psykologien mukaan ihminen on 25-vuotiaaksi asti lapsi. Tämä selittäisi miksi minulla on vasta tässä iässä herännyt mielenkiinto itsetutkiskeluun ja tässä postauksessa perehdyinkin erääseen tapahtumaan, jonka takia epäilin olevani sosiaalisesti ahdistuvaa sorttia. Ilmeisesti muutkin ovat painineet kenties samankaltaisten ongelmien kanssa.



Näiden postausten lisäksi olette tykänneet paljon mun kosmetiikka- ja kauneusaiheisista postauksista. Mikä onkin kiva, sillä olen koko viime vuoden koittanut lisätä niiden määrää ja panostanut niihin normaalia enemmän. Muunmuassa postaukset korealaisesta ihonhoidostapoikaystävän meikattavana olemisesta ja kortsulla päällystetyn beauty blenderin kanssa meikkaamisesta olivat teidän mieleen.
Moni oli tykännyt myös lukea meidän bloggaajatapaamisesta viime keväänä täällä Kotkassa sekä Lidlin ja Heidi Klumin yhteistyömallistosta, joka nousikin suureksi muoti-ilmiöksi viime syksynä.
Kiitos vielä, että olitte mukana vuonna 2017!

Ei kommentteja

Iso kiitos kommentistasi! <3