Mikä tekee mut onnelliseksi?

Kaunis elämä -blogin Aino-Kaisa kirjoitti joku aika sitten positiivisuudesta ja haastoi meidät muutkin ajattelemaan arjen positiivisia ajatuksia. Itse ajattelin, tässä bussissa istuessani ja matkatessa kohti mökkiä, kirjoitella teille pari riviä aiheesta mun näkökulmasta.
Mua kuvaillaan usein ulkopuolisten toimesta rauhalliseksi ja iloiseksi. Oon myös kuullut, että tartutan helposti iloisuuden muihinkin. Oon omasta mielestäni iloinen, yleensä myös positiivinen ja tällä hetkellä onnellinen.
Tajusin tässä bussissa istuessani, että postaukseen suunnittelemani kuvat ovat tietokoneella kotona. Way to go!

Mussa on myös se negatiivinen ja ehkä vähän myrtsi puoli, mutta niinhän se on jokaisella. Eikä se onneksi nosta päätään kuin silloin tällöin. Esimerkiksi eilen frisbee golf -radalla, kun vieläkään se kiekko ei tahdo lentää sinne minne haluan.
Mua on nykyään alkanut häiritsemään jossain määrin ihmisten negatiivisuus, sillä uskon että niin positiivisuus kuin negatiivisuuskin on helposti tartutettavissa muihin. Ja huomaan, että itsekin imen helposti muista näitä tuntemuksia.
Yritän kuitenkin mahdollisuuksien mukaan pysyä aina positiivisena. Joskus siihen tarvitaan vähän apua, kuten itsetäytettävä onnellisuus-taulukko bujossa tai rohkaiseva quote kehyksissä hyllyn päällä. Mitkä asiat mut tällä hetkellä tekee onnelliseksi?

Juhannus mökillä.
Perhe ja sukulaiset, viime viikonlopun synttärit oli niiiin kivat.
Auringonpaiste. Silloin harvoin kun sitä näin juhannuksena näkyy. 
Uudet Mary Kayn ihonhoitotuotteet ja alkava konsultin työ. Ja jo nyt parantunut ihon kunto.
Toisen tekemä aamupala. Tai iltapala. 

Kesä ja kukkaset. Vihreä luonto on niin kaunis.
Kaverit. Muutamat kesäjuhlat tulossa joita odotan kovasti. Pääsen viettämään kunnolla aikaa kavereiden kanssa.
Lähestyvä muutto. Asutaan nyt ensimmäisessä yhteisessä asunnossa, mutta tästä tulee meidän eka yhteinen muutto. Oon innoissaan myös uudesta kaupungista. 
How I met your Mother -sarjan seuraaminen iltaisin kullan kainalossa. 
Musta hammastahna. Yeah, seriously!
Mukavaa juhannusta kaikille! 😊

Ei kommentteja

Iso kiitos kommentistasi! <3