5 vinkkiä juhannusmeikkiin

Juhannus tulee usein vietettyä jossain mökkimaisemissa, ja vaikka ei kaupungin yöhön ole suuntaamassa niin on kiva vähän ehostautua. Itselle se tarkoittaa jotain raikasta ja helppoa meikkiä, jonka tekemiseen ei tuhraudu hirveästi aikaa.
Kesällä käytän muutenkin kevyesti meikkiä ja tämän juhannusmeikin halusin kruunata raikkaalla vaaleanpunaisella. Lähes samaa sävyä niin luomissa, poskipäillä kuin huulissakin - tämän kesän trendien mukaisesti.
Mitä muuta kannattaa huomioida juhannusmeikissä?


1. Puhdista kasvot huolellisesti. Vaikka et käyttäisikään juhannuksena tippaakaan meikkiä, kerää kasvot epäpuhtauksia esimerkiksi nuotion savusta ja ei-niin-puhtaasta järvivedestä. Jos vettä ei ole lähettyvillä, niin kasvot puhdistaa helposti esimerkiksi misellivedellä.
2. Kosteuta iho. Jottei iho aivan kuivuisi auringossa, niin muista levittää kosteusvoide iholle aamuin illoin. Muista myös juoda tarpeeksi vettä ja helli myös vartalon ihoa kunnon voiteilla.
3. Aurinkosuoja. Vaikka juhannussää jäisi vain pilviseksi, niin muistathan silti käyttää aurinkosuojaa. UV-säteily läpäisee myös pilvet. Jos kosteusvoiteesi ei sisällä aurinkosuojaa, niin muista levittää aurinkorasva imeytyneen kosteusvoiteen päälle. Muista suojata myös huulet.
4. Aurinkopuuteri antamaan väriä. Mökillä on ihan turha läträtä meikkivoiteen kanssa. Jos haluaa kuitenkin antaa kasvoille edes jonkinnäköistä väriä, niin sipaise aurinkopuuteria antamaan kasvoille kaivattua rusketuksen tuntua. Jos taas haluat raikkaamman ilmeen, niin lisää persikkaan taittavaa poskipunaa.
5. Vähemmän on enemmän. Raikas look syntyy helposti kevyellä sipaisulla ripsiväriä, kulmakynällä ja huulipunalla. Pinkkiä punaa voit hyödyntää myös poskipunana ja kulmakynällä saa rajattua silmät tai piirrettyä hauskoja pisamia. Tein viime viikolla helpon viiden tuotteen meikin videolle.


Mä otin luomivärit tänään essenceltä, poskipunat tosta samasta paletista, vähän peitevoidetta silmien alle, (ripsivärit ja kulmaväri ei päässeet kuvaan) ja huulille Maybellinen huulipunaa ja vähän kiiltoa päälle. Kesällä saa panostaa pinkkiin!

Kivaa juhannusta teille kaikille! <3 

Ei kommentteja

Iso kiitos kommentistasi! <3