Fall tag

Bongasin Lindan Revontulipalo-blogista tän kivan Fall tagin, ja päätin sitten flunssan kourissa täytellä tätä.


Mistä huomaa, että on syksy?
Illat hämärtyy nopeesti, sataa vettä ja lehdet tippuu. Näin ulkoisesti katseltuna. Henkisesti tulee hieman väsyneempi ja laiskempi olo. Lievä melankolinen fiilis valtaa mielen.
Paras tuoksu?
Vaahteran lehtien tuoksu. Se on ihan paras!! Ja tuoksukynttilät hyvänä kakkosena! :)

Lempiruoat syksyllä?
Mä en oikeestaan ikinä syö mitenkään vuodenaikojen mukaan. Ehkä vihanneksia tulee syötyä vähän enemmän.
Miten vietät sateista syysiltaa?
Katson telkkarista jotain sarjaa. Todennäköisesti Twin Peaksiä, kääriydyn vilttiin ja juon mitä vaan lämmintä. Jotenkin päälle eksyy kans paljon fleecehousuja, löysiä huppareita tai collareita ja jalkaan villasukat. Kynttilät palaa tai sitten on muuten vaan hygge-valaistus.
Tän vuodenajan ihanin väri?
Luonnossa ehdottomasti oranssi. Pukeutumisessa se vaihtelee, mutta ehkä sellanen ikilemppari on konjakinruskea ja viininpunainen. Tai ehkä tänä syksynä tumma luumunpunainen ;)

Mitä kappaletta fiilistelet pimenevinä iltoina?
Mä en oikeestaan enään nykyään kuuntele kauheesti mitään kappaleita. Tai ainakaan mitään tiettyä. Nyt kun mietin niin ehkä syksyisin on jotenkin sellainen olo ettei tee mieli ettiä mitään uusia hyviä biisejä. Kesällä sit senkin eestä. Jos jotain haluisin ehdottomasti kuunnella niin uuden Vain elämää -kauden biisejä, ja eritoten Cheekiä!
Lemppari syysjuoma?
Linda oli kirjoittanut omaan vastaukseensa että pumpkin spice latte tai chai latte! Ja tuli ihan sellanen fiilis, että miten oon voinut unohtaa Chai laten. Join sitä paljon silloin vielä kun mulla oli Dolce Gusto. Arnoldsilta tilaan usein hasselpähkinälaten, mutta kotioloissa se on melkeempä vain peruskahvi tai tee.
Mitkä kirjat kuuluvat syksyyn?
Oon lukenut nyt ihan hävyttömän vähän kirjoja, mutta jos joku pitäisi valita niin Jojo Moyesin joku riipivä rakkaustarina tai sitten Dan Brownin jännärit, jotka on mun ikisuosikkeja.

Kivoimmat tubettajat?
Tällä hetkellä ehdottomasti Dave Cad.
Tunnelmallisinta syksyssä?
Kaikki hyggeily kotona. Sit se kynttilän valo, viltti, joku hyvä sarja tai leffa, vähän popparia tai joku kiva pikkukahvila, jossa nautiskelen itsetehtyä pullaa ja cappucinon. Tai sitten se Chai laten!!

Ei kommentteja

Iso kiitos kommentistasi! <3