Nannaa naamaan

Sokoksen 3+1 päivät ovat sellaiset, johon ei kannata lähteä vain harhailemaan ilman mitään ostotarvetta. Sieltä nimittäin tarttuu mukaan yhtä sun toista. Ajattelin viime viikolla, etten edes astu jalallanikaan Sokokselle, mutta toisin kävi. Ja en tyhjin käsinkään joutunut lähteä sieltä.
Ajattelin, että jos jotain ostan niin jotain itseä hemmottelevaa olisi kiva ostaa. Ja suuntasin sitten kosmetiikkaosastolle. Niin kuin jotkut tietävätkin, toimin nykyään myös ihonhoitokonsulttina ja myyn Mary Kayn tuotteita. Kosmetiikkaa ja ihonhoitotuotteita löytyy paljon siis myös omasta takaa, mutta välillä on kiva kokeilla myös jotain uutta.


Ostin Skin Totalen Glow Maskin ja Ettangin Kehäkukka kuppinaamion. Glow Maskia ei löytynyt enää Sokoksen sivuilta, mutta muita Skin Totalen naamioitakyllä. Ajattelin säästää tämän kosteuttavan naamion johonkin hemmotteluhetkeen, kenties viikonloppuun, jolloin haluan superkosteuttaa kuivaa ihoa. Testasin vähän aikaan sitten myös Garnierin Moisture Bomb kangasnaamion kasvoille, ja se oli ihanan kosteuttava. Ihana helliä ihoa välillä.


Tää Ettangin kuppinaamio vaikutti niin mielenkiintoiselta, että mun oli pakko ostaa se testiin. Jauheen sekaan lisätään vain vesi ja annetaan vaikuttaa. Sen lisäksi naamiosta tulee peel off, enkä olekaan vielä testannut peel off -naamioita, sillä ajattelin ettei ne sovi herkälle iholle. Tämä oli kuitenkin tarkoitettu juuri herkälle iholle, joten uskalsin ostaa sen testiin. Sen lisäksi merkki on korealainen. Ja korealainen ihonhoitohan on nyt kuuminta uutta! Joten onhan sen teho pakko laittaa testiin. 
Ja hinnathan ei näissä päätä huimanneet. Skin Totale naamio oli vähän päälle pari euroa, Garnierin oli alle 2€ ja Ettang noin 5€. Halpa hinta kotihoidoista. Otan teille kuvia näiden testailuista myöhemmin ja kerron mitä mieltä olin. Kertokaa kommentteihin, jos ootte näitä jo testanneet, että mitä tykkäsitte! Ciao!

Ei kommentteja

Iso kiitos kommentistasi! <3