Lokakuu on pinkki - ARVONTA

Niin kuin varmaan kaikki tietävät, lokakuu on Roosa nauha -kampanjan virallinen kampanjakuukausi. Kampanjalla kerätyillä varoja tuetaan syöpätutkimuksia, potilaita sekä omaisia. Eilen vietettiin sen lisäksi kansainvälistä tyttöjen päivää. Lokakuu onkin tästä syystä kovin pinkki!
Roosa nauha -kampanja on järjestetty Suomessa vuodesta 2003 ja tyttöjen päivää viettetty YK:n toimesta vuodesta 2011. Molemmat teemat ovat tärkeitä. Roosa nauha tietenkin siksi, koska se on yleisin naisten syöpä Suomessa. Ja tyttöjen päivä siksi, että vielä vuonna 2017 ei kaikkialla maailmassa tyttöjen oikeudet ole ollenkaan samat kuin pojilla. Tästä olemme muutamia todisteita saaneet uutisten muodossa ihan lähipäivinä.

Tänä vuonna ostin ekaa kertaa ikinä roosa nauhan. Joskus teininä äiti muistaakseni osti meille sellaset, mutta ei niitä tullut oikein käytettyä. Eilen sain töissä sitten mahtavan idean osallistua näihin talkoisiin vielä isommalla kädellä.
Meille Lindexille tulee joka vuosi lokakuussa myyntiin "Pink Collection"-mallisto, josta lahjoitetaan tietty prosenttiosuus syöpätutkimuksien tueksi. Tänä vuonna meiltä löytyi myös rannekoru ja kangaskassi, joiden tuotot roosa nauhojen lailla lahjoitetaan kokonaan Syöpäsäätiölle.
Yksi asiakas kieltäytyi yksi päivä ostamasta Roosa Nauha -tuotteita, sillä hänen mielestään syöpä on nykyään liian kaupallistettu. Kommentti sai minut miettimään, ja ymmärsin kyllä mitä hän ajatteli. Tulin kuitenkin itse siihen tulokseen, että kaupallisuudella on kuitenkin tuotu ihmisille mahdollisuus osallistua varojen keräykseen helpolla ja nykyaikaisemmalla tavalla.

Halusin ostaa tämän korun ja osallistua vielä isommin kampanjaan, ja eilen tosissaan keksin sopivan tavan.
Aion siis ANTAA tämän korun jollekin, joka sen oikeasti ansaitsee! Arvonta on päättynyt!
  • - Mene blogin facebook-sivuille.
  • - Kirjoita Roosa Nauha -julkaisun alle kommentteihin, kenelle antaisit korun ja miksi juuri hän ansaitsisi sen.
Paras tarina voittaa. Arvontaan osallistumisaika on lokakuun loppuun ja voittajan julkaisen Facebookissa sekä täällä blogissa 1.11. Sinun ei tarvitse olla Facebook-sivujeni tykkääjä kunhan kommetoit julkaisua. Ja jos et keksi kenelle korun lahjoittaisit, oisin huisin kiitollinen jos edes tykkäisit julkaisusta ja näin jakaisit hyvää mieltä eteenpäin.

Etsitään jooko yhdessä se joku, joka on nyt ansainnut tämän hyvän mielen korun itselleen!

Ei kommentteja

Iso kiitos kommentistasi! <3