Fave Nails 1

Oon ehkä noin vuosi sitten ottanut kuvat kaikista mun sen hetkisistä kynsilakoista. Ne on pyörineet pitkään tuolla kameran muistissa ja kovalevyn uumenissa. Vähän aikaa sitten poistin ne kaikki! Mulle oli tullut reilusti lisää lakkoja, enkä enää halunnut postata kyseisiä kuvia, koska ne oli "vanhoja" enkä saisi uusista lakoista enää samanlaisia kuvia (eri asunto ja kuvaustaustat). Ja sitten kävin miettimään, että kiinnostaako oikeasti ketään katsoa mun yli 50 kynsilakkaa, josta osa on jo suht vanhoja enkä niitä välttämättä edes käytä. Joten päätin, että teen postaukset vain niistä, joita käytän ja joista oikeasti pidän.


Tässä tulee kaksi ensimmäistä: Lumene Natural Code 3D Glitter Polish sävyssä Sparkle Burst ja Lumene Gel Effect sävyssä Hazy Cloud - Utuharso. Tuo glitterilakka kimaltelee niin hopean, kullan kuin ruusukullan sävyissä ja sopii tosi hyvin useimpien lakkojen päälle. Eniten tykkään tästä combosta, jossa glitteri pääsee edukseen nuden vierellä. Tuo nudelakka on mun toinen Gel Effect -sarjasta ja on kyllä tämän hetken lempilakkani, sillä se käy niin arkeen kuin juhlaan. Se levittyy myös tosi helposti ja eniten tykkään kyllä tuosta matasta lopputuloksesta.Tähän lakkaukseen käytin nudea joka kynteen ja glitteriä ainoastaan tuohon nimettömään. Kuvistakin ehkä näkee tuon mattapintaisuuden, kynnenpinta ei kiillä niin paljoa kun tavallisella lakalla. Mulla kestää lakat normaalisti noin kaks päivää suht hyvinä, ja sen jälkeen ne alkaa lohkeilemaan sen verran, että ne pitää poistaa. En yleensä käytä top coatia, sillä varmaan pysyisivät pidempään, mutta yleensä sekaannun siihen vain jos oon käyttänyt jotain tarroja tai tehnyt koristeluja. :D

Onko teillä ollut samoja lakkoja käytössä? :)

4 kommenttia

 1. Mullakin on kynsilakkoja kymmenittäin ja pari Lumenen gel effect -lakkaa löytyy myös. Kiva idea tuo kimallelakan käyttö vain nimettömässä, täytyy varmasti kokeilla :) Itse en käytän virallista päällyslakkaa, vaan Seche Viten pikakuivattajaa, joka ajaa samalla päällyslakan ominaisuuden, suosittelen, jos on ahkera kynsienlakkaaja :)

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, opin tuon nimetön-kikan mun kosmetologi kaverilta joka tekee aina rakennekynsiin erilaisen lakkauksen tai jotain muuta erikoista just nimettömään. Toimii hyvin musta tollasiin pelkistettyihin lakkauksiin! :) Kiitos, hei pistän tuon pikakuivattajan korvan taakse, tosi hyvä vinkki. :)

   Poista
 2. Heippa. Törmäsin sun noin kuukausi sitten jättämään kommenttiin eräässä blogissa, koskien kommentteihin ja palautteisiin (etenkin negatiivisiin) vastaamista, ja oli pakko tulla tsekkaamaan sun blogi. Vaikutat blogisi ja sen kommentin perusteella tosi mukavalta ja huomaa, että sulla on terveellä tavalla itsetunto kohdallaan ja että sut on kasvatettu hyvin! :-) Oon samaa mieltä siitä, että pitäis osata olla kiitollinen myös niistä negatiivisista kommenteista ja ottaa ne vinkkeinä tulevia postauksia varten.

  Sulla on tosi kivan oloinen blogi ja kirjoitat hyvää ja helppolukuista tekstiä :-) Jäänpä seurailemaan! Ja voi, munkin pitäisi ostaa joku nude kynsilakka! Aina kotona suunnittelen, että seuraavalla kauppareissulla ostan sellaisen ja sellaisen lakan, ja lopulta päädyn ostamaan jälleen kerran jonkun punaisen sävyistä :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kommentistasi, tulin jotenkin tosi hyvälle mielelle tosta! :) Ja kiva, että blogi kolahtaa suhun! :) Tiiätkö mul käy tollee samalla tavalla aina huulipunien kanssa, haluisin ain jotain räväkkää mut sit otan jonkun tutun ja turvallisen :D Mut jos jonkun hyvän nuden haluut, ni tuota Lumenen kannattaa ehdottomasti kokeilla, on myös hyvän hintanen! ;)

   Poista

Iso kiitos kommentistasi! <3