50 random faktaa musta - VIDEOLLA!

Muistan noin puoltoista vuotta sitten sanoneeni opettajalleni, et haluisin perustaa Youtube-tilin ja alkaa tehdä sinne videoita. Olin koulussa innostunut videoiden kuvaamisesta sekä editoinnista ja teinkin monta eri videota Loisteelle muutaman viime vuoden aikana. Nyt päätin sitten ottaa itteäni niskasta kiinni ja väsäsin viikko sitten ensimmäisen OMAN videoni Youtubeen. En vielä tiedä mitä kaikkea mun kanava tulee pitää sisällään, mutta ainakin aluksi linkkailen videoita aina sitä mukaa tänne kun niitä ilmestyy. Nyt pääsette todistamaan mun ekaa videota, jossa listaan 50 random asiaa itestäni. Osa on ehkä tullut joskus ilmi täällä blogin puolella, mutta sieltä löytyy myös paljon sellasta jota en ole ikinä ennen missään julkisesti kuuluttanut. Muistakaa klikata laatu HD:ksi ja toivottavasti tykkäätte! :)Voitte käydä katsomassa ja seuraamassa mun kanavan TÄSTÄ

4 kommenttia

 1. Oi, ootpas ihananolonen luonnollinen höpöttelijä kameran eessä! Monel menee semmoseks esittämiseks, mikä näkyy jotenki epäluonnollisuutena, liian tarkkaan harkituilla sanoilla ja erikoisilla äänenpainoilla. Tämmösiä erikoisia faktoja on aina kiva kuulla, ni tajuu ettei oo yksin kaikkien outoksiensa kanssa. Muuten sä oot ihan tosi nätti ja sul on jotenki tosi veikeet noi draculakulmahampaat, oispa mullaki (sori, aika outo kommentti haha). :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kiitos! Sain tosta draculamaininnasta kunnon naurut! Näit ei oo varmaa kukaa muu mun lisäks ennen kutsunu draculahampaiks :D Ja kiva, että pidit videosta, saa lisää intoa tehdä seuraavan! :)

   Poista
 2. Oli aika huonolaatunen video, mutta muuten loistava! Saat varmaan hieman enemmän tilaajia jo pelkästään sillä että saisit kuvanlaatua parannettua:) vaikutat kivan pirteeltä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiiän, en tajuu mitä tossa editointi/tuonti vaiheessa tapahtu koska kuva muuttu Full HD:stä iha pikseleiks. Vähän auttaa kun muuttaa tosta katseluruudusta ite ton asetuksen HD-kuvaks :) Voi olla et oon ite sössiny ton laadun jotenkin, mut toivotaan et ens kerral tulis vähän parempaa kuvaa :D

   Poista

Iso kiitos kommentistasi! <3