100 päivää ilman alkoholia

Finally! Sata päivää on nyt ohi (tai tiistain jälkeen oli) ja sain vihdoin järkätä siis tupaantuliaiset. Jee! Tuo 100 päivää meni suhteellisen nopeasti ohi ja suurimmilta kiusauksilta vältyttiin. Muutaman kerran kävin baarissa ja yhdet sukujuhlat selvisin myös selvinpäin. Musta tuntuu että vasta haasteen loppupäässä alkoi jo oikeasti tehdä mielikin juoda. Keskiviikkona avasin sitten ensimmäisen siiderini, ja ai että se maistui hyvälle! Aluksi. Sen jälkeen inhottava alkoholin maku tunkeutui omenan maun läpi. Siis siiderissä. Haloo! Ei siideri maistu alkoholille. Mutta ilmeisesti makuaistini oli herkentynyt....

Eilen pidin sitten tosiaan tuparit. Juhlittiin ihan vain pienellä kaveriporukalla, mutta eihän tuo menoa haitannut. En juonut ihan hirveesti, mutta kuitenkin ihan humalan arvoisesti. Silti ei tuntunut siltä. Olin kuvitellut, että sadan päivän juomattomuuden jälkeen humaltuisin jo yhdestä, mutta väärässä olin. Pahin känni alkoi vasta ku pääsin kotiin! :DMaailman hienoin työkalupakki!

Ihanan pinkki skumppa!

Paljon mausteita!

Ja nyt kun on juotu sitten sadan päivän edestä (tai ainakin melkein :D), niin huomenna on hyvä aloittaa sitten kuntokuuri! Mainitsin joskus, että katson Youtubesta Tone It Up -treenivideoita. Ja huomenna maanantaina alkaa taas heidän vuosittainen Bikini Series-treeniohjelma.Viime vuonna osallistuin muutaman viikon myöhässä ohjelmaan, mutta tein treenit siinä järjestyksessä kuin muutkin olivat ne tehneet ja jatkoin vielä elokuuhun saakka treenaamista. Alla näkyy tulos!


8 viikon englanninkielinen treeniohjelma timmimpää bikinivartaloa kohti. Ohjelmaan osallistuminen on ilmaista. Ei tarvitse muuta kuin ilmoittaa nimensä ja sähköpostiosoitteensa TÄNNE, ja sitten saat linkit viikottaisista treeniohjelmista, uusista videoista, ruokavinkeistä yms. sähköpostiisi. Tottakai voit seurata vain Tone It Upin youtubetiliä ja katsoa sieltä mitä videoita tahdot ja tehdä niitä juuri itsellesi sopivassa järjestyksessä. Tone It Up on kuin yhteisö, sieltä saat paljon motivaatiota ja inspiraatiota, voit osallistua viikottaisiin kilpailuihin ja voit tehdä treenejä juuri sillä intensiteetillä ja sinä aikana joka sinulle parhaiten sopii. Mutta pitemmittä puheitta, jos ilmainen treeniyhteisö netissä ja treenivideot / -vinkit kiinnostaa, niin käy kurkkaamassa lisää TIU:n sivuilta ja ilmoittaudu mukaan! :)

Tässä vielä Bikini Series 2015 promovideo!


2 kommenttia

  1. Namii! Toi pinkkiskumppa on mun mielestä hyvänmakusta <3!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi hyvä! En oo viel ite maistanu, mut kuulinki vähä huhuu et ois tosi hyvää! :) Pitääki säästellä se sit vapuks ;)

      Poista

Iso kiitos kommentistasi! <3