Toka haasteasu!

Jee! Sain aikaseks muokattuu kuvat tähän mun toiseen haastis asuun. On muuten ärsyttävää katsoo pari viikkoo vanhoi kuvii jossa on viel lyhyet shortsit jalassa, kun nyt tuol ulkona on jo älyttömän kylmä ja aurinkokaa ei enää jaksa paistaa.

Hi everybody! I finally managed to edit some photos for my autumn challenge. This is my second outfit from two weeks ago. It was so sunny then!


No mut hyvät kuvat ainakin sai, kun aurinkokin paisto viel nätisti. Voin vaa kuvitella kui harmaita tulee ens viikkojen kuvat olemaa, ku ilmatki alkaa olla jo nii huonot.


Mutta takaisin asuun. Toi käärmepaita/tunika/mekkohärpäke on ostettu Espanjasta, enkä oo oikei käyttäny sitä. Ehkä muutaman kerran yhteensä. No nyt tän haasteen ansiosta onneks keksin siihen sopivat asusteet ja muut vaatteet ja oon kyl tosi tyytyväinen lopputulokseen.

Okay, so this snakeskin printed shirt is from Spain and I wonder why I haven't wore it that much. But lucky me, I managed to combine it with some nice accessorizes and other clothes. I really like the result!Musta tuntuu et toi paita on ehkä vähän hassun mallinen, eikä juurikaa imartele mun vartaloa, joten luultavasti sen takia sitä ei oo tullu käytettyä.

Paita/Mekko Shirt/Dress / Espanjasta from Spain
Takki Jacket / H&M
Shortsit Shorts / Gina Tricot
Laukku, Kaulakoru, Arskat Bag, Necklace, Shades / H&M
Sandaalit Sandals / One.

I think that the shirt looks kinda funny on me, so maybe that's the reason I haven't wore it so much. I think it doesn't flatter me that much.


Oispa Suomen kesä pidempi. Tykkään pukeutuu tollasiin väljempiin ja ilmavampiin materiaaleihin ja toisaalta myös hameisiin ja shortseihin. Ekan viikon koulussakin käytin vielä kaikkii "kesävaatteita", kun sellaset kelit viel oli. Ja väitin kaikille kiven kovaa et ei se kesä oo vielä ohi. Mut nyt voin kertoo teille yhen jutun. Nyt se on ohi!! :D

I wish the summer here in Finland would be longer. I like to wear skirts, shorts and pieces from some lighter materials. On the first week in school this year I wore lots of summer clothing, 'cause the weather allowed it. And I told everybody that summer wasn't ended yet. But now I can tell you a secret. Now it's finally over!


En tiedä jaksanko/kerkeenkö tehdä nyt erikseen postausta mun elokuun lemppareista, mutta lohdutuksena näytettäköön niistä tässä muutama. Mun uus musta koululaukku (ihan järkyttävän tilava) ja mun kaikki uudet nivelsormukset.

I'm not probably doing any post about my august favorites, but in here you can see at least two of them. My new black handbag and my golden rings. The bag is so huge!


Toi laukku on ehkä paras H&M:n laukku mikä mulla tähän asti on ollu. Ostin muistaakseni ekan yläasteella ja se hajos aika nopeesti se sisäkangas kun repes. Tää on aika jämäkkää matskuu ja kestää aika paljon painoaki muuttamatta muotoaan, eli mahtuu enemmän tavaraa :)

This is the best bag from H&M that I have ever had. It has good quality, it's big and it stays in its shape.


Tossa vähän armcandya ja niitä ylistettyjä sormuksia. Musta tuli kyl tän kesän aikana kunnon harakka, en vaa voi saada tarpeekseni tost kullan kimalluksesta :D

Sormukset Rings ja/and Rannekorut Bracelets / H&M
Kello Watch / o.n.e

Here's some armcandy of the day and those rings that I talked about. And I have to say that I just love the bling! :)


Ja kynsissä mulla on Rimmelin Lasting Finish -sarjan sävy 700 Block your green. Se on mun mielest enemmän petroolin sävynen mut näis kuvissa tää näyttää enemmän sinertävälle kun vihreälle, mitä se siis oikeest mun mielestä on.

On nails Rimmel Lasting Finish shade 700 Block your green.

Ei kommentteja

Iso kiitos kommentistasi! <3