New beanie and plaid scarf

Hihii, syksyn ensimmäiset asustehankinnat on tehty! :) Postissa tuli pari viikkoa sitten uusi pipo ja punainen skottiruutuinen huivi. Molemmat niin ihania. Just eilen päivittelin sovituskopissa sitä, kun en meinaa yleensä syksyn tullen löytää mitään uutta kivaa kaupoista. En ainakaan niin paljoa, mitä kesällä löydän. Mutta syksyn asusteita on mun mielestä helppo löytää :) Ja ne yleensä miellyttää mun silmää enemmän kuin syysvaatteet.



Etin pitkään just sopivaa pipoa, en halunnu et se on vaa perusmusta tai valkonen, tai et se ois sellanen ohut ja näyttäs joltai kortsupipolta. Sit löysin ton ihanuuden, paksu neulos, käännetty "resori" , tekstiä ja sopivan kokonen. Muy perfecto!



Ja tää huivi on lämpimintä mitä tiedän! Eikä kuosissakaa oo valittamista. Itseasiassa pohdin pitkään ostanko skottiruutuset housut vai ton huivin, ja päädyin siihen et huivi kestää pidemmin aikaa. Skottiruutukin on loppujen lopuks aika ajaton. Nyt pitää kiiruhtaa kouluun, ehkä illemmalla saan aikaseks teille haasteen seuraavaa asua. :)

Hello guys! I received my package from GinaTricot the other day and it contained my new grey beanie and a plaid comfy scarf. I already like them so much! Which are your favorite accessorize in autumn?

Ei kommentteja

Iso kiitos kommentistasi! <3