SYKSYN HAASTE!

Noniin, lupasin aloittaa tällä viikolla tämän syksyn haasteen, mutta tää näköjää jäi niin viime tippaan kun mahdollista. Mutta mitä tämä haaste siis koskee? Sain idean tähän kun suunnittelin yhtä asua, ja päätin ottaa kaapista yhden paidan, jota en ollut käyttänyt pitkään aikaan. Tajusin että mun kaappi on oikeestaan aika täynnä sellasia vaatteita, joita en juurikaan enää käytä. Usein käytän niitä uusimpia vaatteita ja vanhemmat vaatteet jäävät vähemmälle käytölle, vaikka niistä vanhemmastakin edelleen pitäisin. Nyt keksin hyvän tavan käyttää kaikkia kaappini vaatteita.


Päätin, että pyrin tämän syksyn aikana käyttämään jokaista omistamaani vaatekappaletta. Näin tulee käytettyä niitä kaapin perälle unohtuneita vaatteita ja samalla näätte täällä koko vaaterepertuaarini. Yritän mahdollisimman monta kertaa viikossa valita kaapistani yhden vanhemman vaatekappaleen ja yhdistää sen uudempiin vaatteisiini.


Ja tämä haaste ei ole vain minulle, vaan haastan teistä jokaisen edes kokeilemaan tätä. Luulen nimittäin että jokaisen kaappiin on kantautunut niitä vaatekappaleita jotka ovat myöhemmin vain joutuneet unholaan. Annetaan siis kaikille vaatteillemme mahdollisuus!


Haastoin itseni tähän tehtävään myö siksi, jotta saisin enemmän asukuvia tänne blogin puolelle. Joten haasteeni palvelee sekä minua että teitä blogini lukijoita.


Ensimmäisen asuni vanhempi vaate on tämä farkkuliivi. Se on oikeastaan vain noin puoli vuotta vanha, mutta sopi hyvin ensimmäisen asuni kulmakiveksi. Tätä asua käytin ensimmäisenä koulupäivänä.

Farkkuliivi ja toppi / H&M
Hame / Forever21
Sormus / nelly.com
Farkkuliivin niitit / Glitter
Kaulakoru / Cubus
Linkaatkaapa tännepäin omia asujanne tai blogejanne, niin käyn sitten katsomassa miten te yhdistelette vanhoja vaatteitanne. :)

I have a challenge for you guys. In this autumn and winter you must combine one of your old clothing to some new pieces. Like in this outfit of mine, I have my old denimvest and my new high-low skirt and new top. This way you can use all of old clothes from your closet. Link your outfits or blogs here, so I can check what you have created. :)

Ei kommentteja

Iso kiitos kommentistasi! <3