IHMISET: syksy on nyt saapunut.

Ohho! Olempas taas viettänyt jos jonkinmoista hiljaiseloa täällä blogin puolella. Alkuviikko ei ole ollut kiireinen koulun takia, eikä töitäkään ole juuri ollut. Olen vain ollut ja möllöttänyt. Ehkä tässä alkaa pian iskeä jonkinlainen kaamosmasennus, kun aurinko yhtäkkiä vain häviää ja jättää meidät kärsimään tästä harmaudesta. Mutta ehkä tässä syksyssäkin on omat hyvät puolensa, saa pukeutua lämpimiin neuleisiin, kaivaa saappaat taas kaapin perältä esiin ja juoda aamuisin lämpimän kupin kahvia tai teetä ennen koulun menoa. Ehkä on vain aika virittä syksy-moodi päälle! Vielä tässä alkusyksyn harmaudessa on kuitenkin mukava muistella vielä lämpimiä päivä, kun jalkaan riitti vain shortsit vaikka ilmatkin olivat jo hieman viilenneet. Tämän päivän haasteasukuvat on muistaakseni tämän kuun alussa räpsäisty, ja silloin shortsien kaverina oli varmuuden vuoksi jo syystakki tuulen varalle. Vaikkei sitä loppupeleissä silloinkaan vielä tarvinnut.


Eli tämän asun perustana oli tuo tummansininen puolipitkähihainen trikoopaita, joka mulla on ollut luultavasti lukioajoista lähtien. Tykkään että mulla on perustrikoopaitoja monessa eri värissä, koska ne on tosi monikäyttösiä sekä oikeita vaatekaapin luottoyksilöitä. Sen kun heität jonkun trikoopaidan farkkujen kaveriksi ja tadaa, päivän asukriisi pelastettu :D

Siihen sitten yhdistin nuo uudehkot perusshortsit, jotka mielestäni tässä kuvassa näyttävät kyllä hieman liian isoilta. Noh, onneksi ne oli alennuksessa. Muistan että silloin kun ostin nuo, niin olin kokeillut toisia tosi ihania shortseja, saman sävyisiä, vähän korkeampia, jonka nauhavyön pystyi solmia rusetille. Se oli kuitenkin yhden koon liian pieni, joten aattelin että otan kuitenkin nämä vyölenksuttomat, takataskulliset yksilöt sillä ne oli samanväriset. En sano että oli virhe, mutta harkintaa olisi voinut käyttää tässä kohtaa ehkä vähän enemmän.


Tähän pohjaan yhdisteltiin sitten väriä, mun uusimmalla huiviyksilöllä, jossa on siis pinkkiä, tosi vähän turkoosia, beigeä ja muita ruskeen sävyjä sekä aivan ihania palmuja. Oonkohan ollu lomafiiliksissä tai jotain tätä ostaessa. No anyways, musta se sopi tohon väritykseen aivan loistavasti! Noi kuviot ei musta tullut esille niin hyvin kun pidin tota kaulassa, joten päätin ottaa teille kuvan siitä myös taiteltuna lattialle. Eikö tee mieli heti johonkin Karibialle tai vastaavaa :)


Mun mielest toi väritys näyttää kivalle myös näitten hiusten kanssa. Ne värit sointuu jotenkin hyvin yhteen. Ton asun kanssa yhistin vielä nuo tutut mokka-avokkaat, joissa on nuo niitit tuolla kantapäissä. Nää onki ollu aiempaa enemmän käytössä tänä kesänä.

Paita / Madonna
Shortsit / H&M
Huivi / Pieces
Takki / H&M
Avokkaat / vanhat


Tää asu oli musta vielä kivan kesäinen, vaikka tosta pitkähihasesta ja näistä kuvistakin jotenkin huokuu jo sellainen syksyinen ilma. Musta nää lämpimät kelit kesti tänä vuonna kuitenkin poikkeuksellisen pitkään, mikä oli ehdottoman positiivinen juttu. Oon nimittäin iha sitä mieltä et kesä vois jatkuu vaikka koko vuoden ympäri. Sit jos haluisin hetkeks johonkin vähän viileempään ni voisin matkustaa vaikka Norjaan. Käykö? Luontoäiti? Vai kuka ikinä näitä säitä hallitsee! Pekka Pouta??


Ja tuossa vielä se takki, jonka olin yhistäny tohon asuun. Muistaakseni kannoin kuitenkin takkia koko päivän kädessä tai laukussa, mutta nyt alkaa jo olemaan sellaiset kelit että takkiakin pitää jo käyttää aktiivisesti. Toi takki oli muuten täsmälleen samanvärinen kun mun shortsit, mikä ei oikeestaan näyttäny ees kovin tyhmältä näitä kuvia nyt kun kattelee. Oikeestaa ihan kiva kun on välillä ala- ja yläosa ihan sävy sävyyn.

Vielä tähän loppuun ilmoitus: Syksy on nyt kuulkaa saapunut! Sen kunniaksi taidan kääräistä jonkun kivan neuleen ylleni ja kiehauttaa kupin teetä. Heippa! :)

Ei kommentteja

Iso kiitos kommentistasi! <3