Hyvän mielen korvikset - ja alennuskoodi

*Postaus toteutettu yhteistyössä Samaskorun kanssa, korut on saatu.*

Ehkä jotkut ovat huomanneetkin, että yritän tehdä nykään yhä enemmän ekologisia valintoja. Esimerkiksi muovipusseja vähentämällä ja rajoittamalla villiintyneitä shoppailuhimoja budjetoimalla. Siksi myös innostuin kovasti kun löysin Samaskorun sivut ja heidän kauniit korunsa.
Sain kunnian tehdä yhteistyötä Samaskorun kanssa ja valitsin kahdet korvikset heidän puukoruistaan. Laserleikatut puu- ja akryylikorut on tehty yrityksen pajalla Joensuussa, mikä olikin toinen syy, joka sai minut ottamaan heihin yhteyttä. Kahdeksan asuinkuukautta Joensuussa teki tehtävänsä.


Samaskoru on joensuulainen yritys.

Olen huomannut, että kesäisin mut valtaa pieni hippi ja kiinnostun varsinkin vaatetuksessa kaikesta sen suuntaisesta. Siksi huomioni kiinnittyi ensimmäisenä koivusta valmistettuihin unisiepparikorviksiin. Sulkakorvikset taas ovat savutammea. Hyvän mielen korvikset näistä tekee kotimaisuus ja ekologisuus. Ja onhan ne nyt ihan todella kauniit! Ja niin kevyet!
Tällä hetkellä Samaskorulla on käynnissä hyvät alet ja saan tarjota teille vielä mahdollisuuden 10% lisäaleen koko tilauksesta koodilla: KESÄ. Korujen lisäksi valikoimista löytyy myös seinäkelloja ja sisustustarroja.

Ei kommentteja

Iso kiitos kommentistasi! <3