Hemmottelua kasvonaamioilla


Mun viikottaisiin ihonhoitorutiineihin on jo pitkään kuulunut kasvonaamiot. Yleensä käytän viikottain Mary Kayn aktiivihiilinaamiota, jolla saa hyvin epäpuhtauksia pois ja ihohuokosia pienennettyä. Välillä iho taas tuntuu kaipaavan runsaasti kosteutta ja hemmottelua, joten silloin tällöin tulee ostettua kertakäyttöisiä naamioita.

Oltiin pari viikkoa sitten käymässä Lahdessa ja käytiin "nopeasti" pyörähtämässä Kärkkäisellä. Siellä yritin etsiä korealaisnaamioiden hyllyä, sillä olin ihan varma, että niin suuresta kaupasta sellainen löytyisi. Ja löytyihän sieltä.


Viime syksynä Hulluilla päivillä olin lisännyt virtuaaliseen ostoskoriini Kocostarin Slice sheet maskin, mutta kassalle päästyäni oli ne kuitenkin jo myyneet loppuun ja jäin ilman. Tällä kertaa Kärkkäisen hyllyn edessä seistessäni bongasin nuo samaiset maskit, ja pakkohan yksi sellainen oli ottaa testiin.
Moni varmaan on törmännyt Kocostarin Slice sheet maskeihin Instagramissa, sillä niin näyttäviä naamioita kelpaa esitellä kuvapalvelussakin. Sen sijaan, että näyttäisit joltain pelottavalta naamarityypiltä - niin kuin usein kangasnaamioiden kanssa - niin näiden kanssa näytät syötävän söpöltä. Ja siitähän korealaiset nuoret naiset tykkää!


Ja niin myös minäkin! Kaiken tämän söpöyden lisäksi, naamio (vai kenties monikossa naamiot?) tuntui todella kosteuttavalta. Kun irrotin palaset, niin ainetta jäi vielä hieman kasvoille, ja loput imeytin hieromalla ne ihoon. Kaiken lisäksi pakkauksessa oli yhteensä 12 vesimelonin näköistä palasta, joten sain ne riittämään kahteen eri hoitokertaan. Ja pakkauksen pohjalle jäi ainetta vielä vähän lisääkin. Ne sai siveltyä hyvin kaulan alueelle ja kämmenselkiin.
Tänään naamioiduin heti aamusta taas tuttuun aktiivihiilinaamioon, joten sunnuntain hemmotteluhetki on jo siis vietetty. Mites te - tykkäättekö käyttää naamioita? Ja oletteko jo tutustuneet korealaisiin naamioihin?

Ei kommentteja

Iso kiitos kommentistasi! <3