Kosteutta kasvoille


Kerroin teille lokakuussa ostaneeni Sokoksen 3+1-päiviltä kasvonaamioita. Nyt olen saanut testattua kummatkin ja ajattelin kertoa teille rehelliset mielipiteeni näistä naamioista. 
Käytän kosteuttavia naamioita noin kerran viikossa muun rutiinin lisäksi, sillä minusta pieni lisäkosteutus ei ole koskaan pahitteeksi. Varsinkin näin talvella on mukava löhötä vapaapäivänä sohvalla naamiot naamassa ja vain tuijotella vaikka telkkaria siinä samalla. Se on se oma rentoutumishetki.
Ensinnäkin blogissa ei nähty edes kuvaa Garnierin Moisture Bomb -naamiosta, sillä olin kerennyt käyttää sen heti samana iltana. Mutta Garnier on helposti saatavilla oleva merkki ja sitä naamiota voin suositella lämpimästi. Jos sitten taas on helppo pääsy esimerkiksi Sokokselle tai Emotioniin, niin sitten nämä kaksi muuta naamiota voi hankkia esimerkiksi sieltä. 


Naamio vaikuttamassa

Ensin päätin testata Skin totalen naamion. Mulla on tän tyyppisten naamioitten kanssa aina se "ongelma" etten saa käytettyä kaikkea tuotetta kerralla vaikka kuinka yrittäisin. Tästäkin pussista taisin käyttää 4-5 kertaa, vaikka laitoin aina kunnon kerroksen koko kasvoille.
Pidin voidemaisesta koostumuksesta ja kosteuttavasta tunteesta jo naamion vaikutusaikana. Kun pesin naamion, en tuntenut kiristävää tunnetta (josta en pidä naamioiden kanssa siis yhtään) ja heti pesun jälkeen kasvot tuntuivat superkosteilta.
Skin Totalella on muuten muitakin kuin tämä kosteuttava naamio. Ainakin mutanaamio ja muutama erilainen peel off maski löytyy.


Sanoisinko että jotain meni pieleen

Tää Ettangin naamio piti sekoittaa itse. Purkissa oli valmiina jauhe joka sekoitettiin nesteeseen. Seoksesta olisi kuulunut tulla juoksevampaa ja levittyvämpää, jotta sen olisi saanut vedettyä kasvoilta pois. Eli siis peel off -naamio. Mutta kuten kuvasta näkyy niin tällä kertaa ei mennyt kuin strömsössä.
Veikkaan kyllä että lopputulokseen vaikutti se, että poistuin sekoitusvaiheessa toisaalle ja seos olikin kerennyt sillä välin jo vähän kiinteytyä. Tai sitten mulla oli liian vähän vettä. Se on mun toinen veikkaus.
Tää nyt ei onnistunut varmaan ihan niin kuin piti, joten en uskaltaisi ostaa tätä toistamiseen. Ehkä nuo simppelit voidemaiset naamiot on enemmän mun juttu.

Onks teillä mitään suosikkinaamioita?

Ei kommentteja

Iso kiitos kommentistasi! <3