Syystrendit 2017

Näin syksyn saapuessa on kiva päivittää vaatekaappiaan, varsinkin kun kaupat on pullollaan kaikkea uutta ihanaa! Ja koska syksyn tullessa uusia trendejä on niin tuhottoman monta, niin ajattelin jakaa teille muutamia hyviä tärppejä ja trendejä tälle syksylle. Nappaa tästä itsellesi sopivat syystrendit! ;)

Leveät lahkeet ja hihansuut


Leveät lahkeet, Nelly.com, NLY Trend, wide pants, fall fashion 2017
Leveät lahkeet
Kellohihat, Bell Sleeves, Bik Bok, fall fashion 2017
Kellohihat
Pussihihat, Lindex, Lantern sleeves, Fall fashion 2017
Pussihihat

Kellohihat on tuttu trendi keväältä ja jatkaa voittokulkuaan myös tänä syksynä. Leveiden hihansuiden joukkoon liittyy pussihihat ja leveät lahkeet. Yhdessäkin näitä nähdään, mutta varman päälle voi pelata yhdistämällä leveät lahkeet tiukkoihin hihoihin ja toisin päin.

Muovi/PVC


PVC, muovihame, palstic skirt, fall fashion 2017, Bik Bok
PVC-hame

Mielenkiintoinen syystrendi on PVC-muovin varsinkin hameissa. Nämä muovihameet nousevat selkeästi nahkahameiden rinnalle ja muovia nähdään myös takeissa ja yksitysikohtina taskuissa. Näyttää ihanalta pehmeän neuleen kanssa.

Punainen


Punainen

Syksyllä kuumin väri on ehdottomasti kirkkaan punainen. Myös pirteä oranssi, metsän vihreä, vanha roosa ja violetti. Ite tykästyin tähän mun uuteen neuleeseen Lindexiltä, jossa on yksityiskohtana vielä nuo röyhelöt olkapäillä.

Kukkakuvio


Kukkamekko, floral print, H&M, fall fashion 2017
Kukkakuvio

Älä vielä laita kesän kukkakuvioisia vaatteitasi varastoon, sillä kukkakuvio on kuuma nyt syksyllä. Yhdistä kukkamekko lämpimään pitkään neuletakkiin ja lisää vielä ylipolvensaappaat niin pärjäät hyvin vielä näilläkin keleillä.

Verkkomateriaali


Verkkosukat, fish net socks, fall fashion 2017
Verkkosukat
Verkkopaita, Fish net shirt, fall fashion 2017
Verkkopaita

Verkkosukkahousut tulivat viime syksynä monille muodin seuraajille varmasti tutuksi. Tänä syksynä mukaan liittyvät verkkosukat, jotka ovat jo ehkä trendikkäämmät kuin sukkahousut.
Verkkomateriaalia nähdään myös paidoissa, eikä nyt tarvitse pelätä Uuno Turhapuro -viboja. Pue verkkopaita vaikka lyhyen hupparisi alle, jolloin helmasta ja hihansuista pilkottaa hieman verkkoa. Tai vaihtoehtoisesti kokeile seuraavanlaista paitaa.

Läpinäkyvyys


Läpinäkyvä paita, sheer shirt, fall fashion 2017
Läpinäkyvä paita

Läpinäkyvyys on iso juttu tänä syksynä. Paidat kuultavat läpi, läpinäkyvät mekot puetaan farkkujen päälle ja trenditietoisimmat valitsevat läpinäkyvät kengät tai laukun. Jos haluaa välttää liian paljastavan olon, niin pue paidan alle kaunis pitsitoppi.

Paksut vyöt


Paksu vyö, belt, Lindex, fall fashion 2017
Paksu vyö

Tänä syksynä saa taas vyötärö erottautua, kun takaisin saapuvat ah niin ihanat leveät vyöt. Näillä on helppo saada kapea vyötärö esiin tai kuroa leveämpi paita vyötäröltä kapeammaksi. Onneksi en ole heittänyt näitä vielä pois.

Sametti


sametti, Bik Bok, fall fashion 2017, velvet shirt
Sametti

Itselleni ei niin mieluisa materiaali, mutta tänä syksynä erittäin trendikäs sametti. Se on materiaalina tosi juhlava ja sitä nädäänkin tänä sesonkina paljon pikkulaukuissa ja iltapuvuissa. Mutta myös repuissa ja rennoissa housuissa.

Liituraita / ruudut / pilkut


Liituraita, Lindex, fall fashion 2017, striped pants
Liituraita
Ruudullinen laukku

Nyt ei puutu kuosia mistä valita. Valitse klassisista kuoseista joko liituraita, ruutu tai pilkut. Tai sekoita niitä keskenään. 

Kietaisupaidat


Kietaisupaita

Kietaisupaitoja nähtiin paljon jo kesällä, ja syksyksi ne eivät ole menossa minnekään. Näin alkusyksystä voi vielä kietaista ohuen kimonotyyppisen paidan päälle ja myöhemmin syksyllä vaihtaa paksumpaan kietaisuneuleeseen tai -collegepaitaan.

Leopardiprintti


Leopardiprintti

Ja viimeisenä muttei todellakaan vähäisimpänä - aivan ihana leopardikuosi. Tätä kuosia nähdään nyt kaikkialla: paidoissa, housuissa, takeissa, laukuissa, huiveissa. Jos et ole vielä villiintynyt tästä villistä kuosista niin suosittelen katsastamaan Heidi Klumin Lidlin Esmara-brändille suunnitteleman malliston. Tää on ainakin mun ehdoton lemppari tän syksyn trendeistä?
Mikä on sun?

Ei kommentteja

Iso kiitos kommentistasi! <3