Sisustusunelmia

Monesti blogeissa kirjoitetaan omasta sisustuksesta siitä näkökulmasta, mitä sinne on juuri hankittu tai muuten esitellään omaa sisustustaan. Tänään tuutte näkemään osittain tätä samaa, mutta avaan teille samalla mitä kaikkea haluaisin sisustuksessamme tällä hetkellä muuttaa ja mitä on hankitalistalla. 

OlohuoneOstettiin vähän aikaa sitten meille uusi tv-taso ja saatiinkin tuollainen Fb-kirpparin kautta tosi halvalla. Jäin pohtimaan haluaisinko maalata tason valkoiseksi päällistasoa lukuunottamatta ja jättäisin sen tuon väriseksi.
Parilta kaverilta sain vinkin jättää sen tuollaiseksi, sillä meillä on (ihanat opiskelijakämppien) taululistat seinällä, jotka on suht samanväristä puuta. Näette varmaan joissain kuvissa ne. 
Nyt sitten vain pohdin, että miten teen. Tällä hetkellä väri ei häiritse, joten se saa olla ehkä hetken vielä alkuperäisessä asussaan.


Toinen ongelmakohta on sohvan yläpuolella, toisella puolella huonetta. En ole vielä keksinyt haluanko ison jättitaulumme siihen päälle, joka on värimaailmaltaan ja teemaltaan samankaltainen tuon tv-tason päällä olevan taulun kanssa.
Vai asennettaisiinko siihen pieni hylly, johon saisi pienempiä tauluja. Hylly nimittäin jo löytyy. Ja tuossa kuvassa näkyykin äsken mainitsemani lista.


Kolmas ongelma olohuoneessa on tämä nurkkaus. Siinä on meidän nojatuoli ja lukulamppu, ja tällä hetkellä majaa pitelee vieressä myös tornituuletin ja juuri viime viikonloppuna saatu sanomalehtitaulu.
Lähinnä ongelmaa aiheuttaa tuo tyhjä tila joka jää tuohon taulun kohdalle. Mietin jo jotain pientä Kallax-hyllyä tai rahia.
Tuleeko teillä ideoita?

EteinenEteiseen kapaisin pientä penkkiä tämän pienen peilin alle. Meillä on itseasiassa eteisessä kolmella seinällä peilit, joten ainakaan ei jää katsomatta peiliin ennen kuin poistuu kotoa.
Pitäisi vain jostain löytää tarpeeksi kapea penkki.


Meillä on myös ihan liikaa kenkiä. Ja talvea kohti alkaa olla myös liikaa takkeja. Ovessa roikkuu jo muutama takki, eikä kenkäkaappi ole ratkaisu, kun sinne ei mahdu tarpeeksi kenkiä. Tämä saattaa olla kyllä ainainen dilemma.

MakuuhuoneSängyn yläpuolelle pitäisi myös kehittää jotain. Siihenkin sopisi minusta se pieni, kapea tauluhylly. Ja sitten ottaisin tuon tekstitaulun sieltä roikkumasta


Isompi ongelma makkarissa on tällä hetkellä matto. Otin vanhemmiltani lainaan tuon persialaisentyyppisen maton, sillä halusin tietää miten sellainen istuisi makuuhuoneen sisustukseen.
Olisin halunnut siihen punaisen maton vähän väriä tuomaan, sillä makuuhuoneessa ei tällä hetkellä ole oikein muuta kuin valkoista, harmaata ja hiukan mustaa.
Mutta mitä mieltä olette, sopisiko tuollainen matto makuuhuoneeseemme?

ParvekeParvekkeelta haluaisin vain vaihtaa maton. Näin Indiskan sivuilla ihanan sinisen muovimaton, joka näyttäisi niin kivalta tossa.
Räsymatto on vähän huono sateensattuessa, sillä se ei meinaa kuivaa millään.

KeittiöOstin vasta meille keittiöön nuo mustat pumppupullot. Toisen astianpesuaineelle ja toisen käsisaippualle. Niihin tarvitsi enää tarrat, jotta muistaa kummassa on kumpi!
Samoten vaihdoin hedelmäkorin vasta tuohon mustaan metalliseen. Vielä kun saisi öljyn johonkin mustaan purkkiin, mausteille ehkä uuden mustan laatikon ja vaikka mustat Fiskarsin sakset niin olisin tyytyväinen keittiön tasoihin.


Ja se miksi haalin keittiöön tällä hetkellä mustaa, on tuon ihanan pyöreän hyllyn syytä, jonka löysin Flying Tigerista. Sitä olen tällä hetkellä myös täyttämässä. 
Jos ihmettelette tuolivalintojamme, niin voin kertoa että yksi tuoli hajosi ennen muuttoa. Ja nyt suunnittelin vaihtavani kaikki tuolit mustiin pinnatuoleihin. Joita löysinkin Ikeasta monta eri mallia, mutta nyt en osaa enää päättää mitkä haluan.
Sitä se sisustaminen on, jatkuvaa vanhan päivittämistä ja ideoiden toteutusta. Mutta ah, niin ihanaa!

Ei kommentteja

Iso kiitos kommentistasi! <3