Kuivan ihon tehokosteutus talvella

Dermosil Skin Comfort kasvoöljy, Lumene Arctic Aqua 24H syväkosteuttava kasvovoide, YA:n silmänympärysvoide, The Body Shopin Oils of Life tehohoito ja edessä Willkemin Konjac-sieni.

Mun iho on talvella välillä superkuiva ja hilseilee välillä inhottavasti. Se tarvii paljon kosteutusta ja hyviä rasvoja, vielä kun tuo atopiakin on. Varsinkin kova pakkanen, tuuli ja kasvomeikki kuivattavat sitä vielä entisestään. Mä aattelin siis jakaa teille muutaman niksin ja tuotteen, joita käytän (lähes) päivittäin kuivan ihon kosteutukseen.1. Ensin mä kuorin mun kasvot kuivista kohdista Konjac-sienen avulla. Jos ette oo vielä tutustuneet Konjac-sieniin, niin ne on valmistettu Konjac-kasvin juurista ja niillä voi hellävarasesti kuoria herkänkin ihon. Sieni kostutetaan pelkällä vedellä ja kasvot kuoritaan pyörivin liikkein kostealla sienellä. Sieni poistaa kuolleen ihosolukon ja syväpuhdistaa kasvot
2. Mun silmänympärykset on välillä hirveen kuivat talvella. Lähinnä tosta nenän varresta ja kulmien alta. Laitoin siis silmänympärysvoidetta kosteuttamaan niitä kohtia. Käytän alaluomille silmänympärysvoidetta muutenkin päivittäin.Mulla on nää kuvat näköjään väärinpäin.
4. Levitän kaikkialle kasvoille Body Shopin Oils of Life tehohoitoa, joka on öljyn ja veden sekoitus. Ideana on että vesi imeytyy kasvoihin ja samalla vie öljyn myös ihohuokosiin. Tämän jälkeen kannattaa laittaa jotain hyvin ravitsevaa tuotetta, sillä tehohoidon pitäisi tehostaa sen jälkeen laitetun tuotteen ominaisuuksia.
3.. Seuraavaksi levitän kasvoille Dermosilin kasvoöljyä. Tää helpottaa erittäin kuivaa ihoa silloin kun se on todella kuiva, hilseilee ja kiristää. Öljy annostellaan kasvoille tuommosen kiva pipetin avulla, joten se on helppo kohdentaa juuri niille kuivimmille alueille.Viimeisenä levitän kasvoille syväkostetuttavan kasvovoiteen. Varsinkin kovemmilla pakkasilla huomasin, ettei tälle iholle kelvannut mikään muu rasva, jos levitin vielä meikin sen päälle. Kasvovoiteen jälkeen annan tuotteiden imeytyä ihooni täysin ennen pohjustusvoiteen levittämistä. 
Muutenkin talvella kannattaa kosteuttaa kroppaa rasvaamalla ja miksei vartaloöljyilläkin. Kannattaa muistaa myös juoda vettä ja syödä vaikka omega3-kapseleita, kalaa, avokadoa tai muuta hyviä rasvoja sisältäviä tuotteita, jotta iho saa kosteutuksen myös sisältä päin. Jos oma iho on kuitenkin enemmän sekaihoon taipuvainen ja vain pintakuiva, kokeilisin ensin pelkkää Konjac-sientä ja hyvin kosteuttavaa kasvovoidetta. Jos apua ei löydy, niin kannattaa kääntyä ammattilaisen puoleen.
Mitkä on teidän kikat talvi-ihon pelastamiseksi?

Ei kommentteja

Iso kiitos kommentistasi! <3