Uusi vuosi, uusin boksi: tammikuun Livbox!

Oon aina ihan myöhässä näitten mun boksipostausten kanssa. No eipä mitään, tuleepa ainakin kokeiltua tuotteet ensin ennen kun tuun teille niistä kertomaan. Saatte ehkä enemmän näistä sitten irti! :) Harkitsin vähän aikaa sitten että peruisin boksin kokonaan, onhan se pieni rahareikä kuitenkin. Varsinkin köyhälle opiskelijalle. Mut sit aattelin että parempi ehkä jättää kaikki cosmot sun muut tilaamatta tänä vuonna, ja toisaalta oon saanu sellasen kauneustuotearsenaalin näistä bokseista ettei hirveesti tarttee uusia tuotteita käydä kaupasta ostamassa. Joten tilaus saakoon jatkua! :)



Alan olla jo muuten tosi tyytyväinen mun kuvausjälkeen. Ostin noin viikko sitten (vasta) kameranjalan, ja nyt alkaakin sitten tulla jo vähän parempia ja tarkempia kuvia! Ainakin yksi tämän vuoden tavoitteista on jo lähtenyt siis toteutumaan. Tämän kuun boksi oli täynnä hemmottelutuotteita ja voin sanoo että kyllä lähti hyvin Livbox-vuosi käyntiin. Tykkäsin nimittäin iha joka tuotteesta! :)

La Roche-Posay Lipikar Baume AP+-voide
 Atoopikon paras ystävä! Vahvistaa ja tasapainottaa ihon omaa suojakerrosta ulkoisia ärsykkeitä vastaan ja pitää ihon kunnossa pidempään. Multa loppu kutina lähes samantien kun laitoin tätä, ja käytin tän pikkupurkin melkein kerralla kokonaan koko keholle. Ei sisällä hajusteita eikä parabeeneja. Tätä käyn ostamassa apteekista seuraavalla kerralla lisää, hintakin on vain 9e / 200ml.

Rimmelin BB Cream 9 in 1
 Mulla on vielä reilusti jälellä Garnierin BB-voidetta, jonka sain viime vuonna Livboxista. Se on mun iholle just oikeen sävynen (ainakin kesällä) ja ajattelin ettei tää voi peitota sitä millään. Noh väärässä olin. Tai luulen ainakin niin. Kokeilin tätä kämmenselälle, joka on tällä hetkellä suhteellisen samansävyinen kuin mitä mun naama on kesällä. Ja siinä tää näytti ainakin toimivan. Tasoittaa ihon pintaa, sitoo tehokkaasti kosteutta ihoon, supistaa laajentuneita ihohuokosia sekä häivyttää ja peittää ihon virheellisyyksiä. Uskon että tästä tulee kesän lemppari! :) Ja tää oli ihan täysikokoinen tuote.

Philosophy The Microdelivery Peel Kit
 Tässä on kuorinta atoopikon makuun! Tähän kuuluu kaksi eri vaihetta: ensimmäinen oli ihana appelsiinilta tuoksuva kuorintavoide ja toinen vaihe oli kemiallinen kuorinta, joka vaahdotti ensimmäisen vaiheen kuorinta-aineen. Iho oli tän jälkeen todella sileä ja kosteutetun tuntuinen. Eikä kiristänyt yhtään, niinkuin yleensä kuorinnan jälkeen. Sitten vain yövoide namaan ja nukkumaan. Tehokas mutta hellävarainen viikoittainen kuoriva naamio. Jos tää ei maksais 76euroa (60ml + 60ml), niin ostaisin tätä heti. Mut ehkä vähän liian kallis! :(

Cutrin Sensitive Care Spray
 Just kun kerkesin harmitella näitä talvella sähköistyviä hiuksia, niin paketista putkahti tällanen.Sopii erityisesti kuiville hiuksille sekä herkälle hiuspohjalle. Tehokkaasti kosteuttava hoitosuihke antaa kiiltoa, pehmeyttä ja käsiteltävyyttä hiuksille. Poistaa sähköisyyttä, auttaa ylläpitämään hiusvärin hehkua sekä antaa suojaa ulkoisia rasituksia vastaan.  Mitäpä muuta siitä sanomaan. Mun hiukset tuntuu ihan muutaman käyttökerran jälkeen jo vähän paremmin voivilta (oon käyttäny tätä yhdessä mun hiusöljyn kanssa). Tää oli myös täysikokoinen puteli ja hintaa tämmösellä on vaivaiset 14,90e.

Lumenen Ultra Sensitive Rauhoittava ja Kosteuttava naamio
Sitten viimeiseen tuotteeseen, joka oli myös täysikokoisena! <3 Uutuus tehokosteuttava naamio, joka sisältää mustikkauutetta ja keramideja. Rauhoittaa tehokkaasti ihon ärsytystä, punoitusta ja kuumotusta. Saa ihon tuntumaan pehmeältä ja joustavalta. Tää sai ihon tuntumaan ihanan pehmeältä ja voisin käyttää tätä vaikka joka ilta. :) Bernard Cassierelta löytyy suhteellisen samanlainen, vaikkakin kalliimpi, mustikkanaamio, joka tuli marraskuun Livboxista.

Nyt haluisin kuulla mitkä on teiän lempituotteita, kun haluatte hemmotella itteänne? :)


2 kommenttia

  1. Kaikki täysikokoiset tuotteet oli mun lemppareita :)))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en osaa ees valita näistä parasta, koska tykkäsin niin paljon kaikista! :D Täysikokoiset tuotteet yllättää aina kivasti, varsinkin kun niitä oli tällä kertaa vielä näin monta! :)

      Poista

Iso kiitos kommentistasi! <3