Joulun MEGApostaus!

Welcome 2015! Ja hyvää uutta vuotta kaikille siellä ruutujen toisella puolen :) En ookkaan pitkään aikaan kirjotellut tänne. Keräsin tähän nyt sekä joulukuun Livbox-postauksen sekä muita jouluotoksia, joten MEGAiso postaus siis luvassa. :D


Joulukuun livboxista siis paljastui:
Calvin Kleinin Reveal (naisten) ja Euphoria Gold (miesten) -hajuvedet


Rimmelin ScandalEyes retro Glam mascara, Vichyn Aqualia Thermal päivävoide,
LV:n täyteläinen jalkavoide ja Paesen glitter-silmänrajauskynä


Lisäksi pitkäaikaistilaajille boxista paljastui vielä Jamelan 24K Kultakollageeni silmänalusnaamio
ja kaikille yllätyspaketti belgialaisia suklaatryffeleitä (Y).


Innostuin jouluna vähän paketoinnista ja paremmin sanottuna pakettikorteista. Toiselle puolelle korttia tuli lahjansaajan kuva ja toiselle puolelle jokin jouluinen teksti. Musta nää oli ihan mielettömän kivoja! Ja kiva niksi myös perheille joissa on pieniä lapsia, jotka eivät osaa vielä lukea. Helpompi katsoa kuvasta kelle paketti on. :) Laitoin itse kortteihin kuvat pääosin viime jouluna otetuista kuvista!


Joulun aika on niin ihanaa. Tykkään rauhottua, sytyttää kynttilöitä ja juoda monta kuppia glögiä. Kaikista koristeistakin tulee jotenkin niin rauhallinen ja iloinen fiilis. :) Kaikista kivointa oli kuitenkin kun jaettiin lahjoja ja näki kun muut pitivät mun antamista lahjoista. Nykyään on oikeestaan kivempaa muutenkin antaa kuin saada lahjoja. Loppujen lopuks mulle riittäis kun sais aina ees yhen tärkeen/hyödyllisen lahjan. Alla nopeesti kuvina mitä mun paketeista paljastui.


Brownies Mix hyvältä kaverilta, villasukat,
cacao&chili -mauste ja kattila.


Baby Lips Peach, Dermosilin Chocolate päivä- ja yövoiteet,
Garnierin vartaloöljy ja kynttilälyhty.


Urheilukerrasto, fleeceolohousut,
Babylissin jättikiharrin ja Julia-suklaata sekä microfleecekerrasto.


Iiihanat korvikset!!

Jouluselfie

Joulukynnet oli tänä vuonna enemmänkin talviset. Nimettömiin tuli pingviinit, muuten kaikissa hopee pohjaväri. Peukaloon ja keskisormeen lumihiutaleita (pirun vaikeet tehä, kun lakka on ihan kökkö) ja etusormeen sekä pikkurilliin tuli vielä ruusunkultasta glitteriä tuonne kynsinauhan viereen. Tein muuten uuden vuoden kynnet samaan tapaan kuin etusormet ja pikkurillit näissä joulukynsissä. :)


Tapsanpäivänä lähettiin sitten koko perheen voimin käymään Tallinnassa. Eka yö laivassa ja toka Meriton Hotellissa. Maissa kävin shoppailemassa mm. River Islandilla (eka kuva vasemmalta) ja New Yorkerissa (kolmas kuva vasemmalta), kumpaakaan kuvan paidoista en kyllä ostanut :(


Tiistaina käytiin Linnotuksessa laskemassa vähän mäkeä, minä kylläkin pelkällä jätesäkillä kun ei löytynyt pulkkaa. :D Oli silti superhauskaa!! Ja liukasta..


Ja eilen vietettiin sitten jo uutta vuotta. Kävin vanhoissa kunnon kotibileissä ja satamassa vuoden vaihtuessa katsomassa ilotulitusta. Kaiken kaikkiaan hyvä uusi vuosi ja en kyllä malta odottaa mitä tuleva vuosi tuo tullessaan. :)


Ei kommentteja

Iso kiitos kommentistasi! <3